⚽ SL 25/26 H:20 | Galatasaray 4-0 Kayserispor | MS | 1 Şubat | beIN Sports 1

Asprillada mi yok bu nası iş abi tiksindim bu durumdan artık. Millet uçak indirip sonraki gün sahaya sürüyor topcuyu. Bizde ıkına sıkına transfer yapıyoruz zaten onu da sahaya süremiyoruz 1 ay.

Dün idman resimlerinde yoktu abi. Böyle olunca genelde o oyuncu kadroda olmuyor, belki yedek kulübesi olur.
Bir önceki idmanda full takımla çalıştı.
Son idmanda yarısı takımla, yarısı bireysel çalışmış. Foto çekimleri, oyuncu bireysel çalıştığı esnada yapılmış.

Bir sakatlığı yok. Hoca süre verirse onbir oynar Lang.

Evet kritik bir maça çıkacağız ve Barış gibi önemli bir oyuncumuz maalesef eksik. Kayserispor düşme potasında ve alacağı her puan onun için kritik durumda bu yüzden puan almak için saldıracaklar. Biz ise puan farkını korumak için ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Çıkıp çatır çatır oynayıp bu maçı almamız gerekiyor. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Evet kritik bir maça çıkacağız ve Barış gibi önemli bir oyuncumuz maalesef eksik. Kayserispor düşme potasında ve alacağı her puan onun için kritik durumda bu yüzden puan almak için saldıracaklar. Biz ise puan farkını korumak için ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Çıkıp çatır çatır oynayıp bu maçı almamız gerekiyor. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Havayı bozmayın toteme devam

@Ufuktan Aslan
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Cengiz Kahraman @Şefki Güler @Eray Emeklier
@Naci Liboş @Vasfi Vural @Furkan Kaya @Furkan Boz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Göktürkhan ÇİL @Göktürk Mustafa Sert
@Nedim Sertel
@Mithat Şahinbey
@Umut Işık
@M.Saim Yılmaz
@Veli Baltacı

lang aspirilla yoksa kenarda hoca da olmasın çok şey istemiyoruz

Çok zorlanırız bu akşam. Sıkıntılı maç avrupa dönüşü.

taraftar avrupa maçları gibi top rakipteyken rakibi yuhlarsa ayakları titrer rahat yeneriz ama o coşku olmuyor süper lig maçlarında.

BAY yok, Sane yok, Lang da olmaz gibi.
Aspirilla ilk 11 oynasın da Avrupa listesine yazmaya değer mi değmez mi görelim

BRATWURST yiyon mu oralarda?
Dikkat etmekteyiz yediklerime, yeteri kadar gobekliyim zaten:)

Ama tabii ki bir noktada frankfurterler, bratwurstler yenecektir.

Buranin müsli kulturu cok iyi ama. Ben hala alisveris ve marketlerde bizden daha ucuz olmasina(hatrisayilir fark var hala saskinim)

Geri
Üst Alt