⚽ SL 25/26 H:20 | Galatasaray 4-0 Kayserispor | MS | 1 Şubat | beIN Sports 1

Dikkat etmekteyiz yediklerime, yeteri kadar gobekliyim zaten:)

Ama tabii ki bir noktada frankfurterler, bratwurstler yenecektir.

Buranin müsli kulturu cok iyi ama. Ben hala alisveris ve marketlerde bizden daha ucuz olmasina(hatrisayilir fark var hala saskinim)
frankfurt'tan 5 tane yedik zaten. wurst ye. :/

Evet kritik bir maça çıkacağız ve Barış gibi önemli bir oyuncumuz maalesef eksik. Kayserispor düşme potasında ve alacağı her puan onun için kritik durumda bu yüzden puan almak için saldıracaklar. Biz ise puan farkını korumak için ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Çıkıp çatır çatır oynayıp bu maçı almamız gerekiyor. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
@Ufuktan Aslan unutma

az pişmiş, mangalda.

ad1b5300-13b4-4926-84dd-54ac1f32fd13.webp

Evet, digiturkun bana yaptığı itlikten ötürü peşin odedigim digiturku iptal ettim. İzleyemeyecegim maç. Kafam rahat, yok lang oynayacak mı yok ortasaha transi geldi mi vs artık umrumda değil.

Adamlar kayseri maçına Avar olarak kayseri bölgesi hakemini atamışlar..

Bir sonraki aşamada rize konya gibi bir maçta bu sefer var a direk oralı bir hakem verirler..

En son ts deplasmanına da Trabzonlu Yasin Kol'u verirler...

Çünkü ne yaparlarsa yapsınlar bizim yönetimden tek bir ses yok..

Gerçi taraftar da kabullendi artık.. Bu düzen hep böyleymiş bu düzeni de yenmeliymisiz..Alemin kerizi biziz değil mi..

Kayseri maçına kayseri bölgesi hakemini var’a atamışlar. Ağzını açmıyor bizim sallabaşlar. Ulan sizi yatırıp öpmediklerine dua edelim mevcut federasyonun. Suyunuz fena kaynadı sallabaş herifler

Geri
Üst Alt