Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.405
- 6.339
- 1.073
Harbiden Juve olayını çok uzattı ne gerek var bu maç öncesi.Hoca 3 paragraf juve analizine gerek yok ya...
Yeni transferin oynayacagi yapacagi seylere degin...transfer isine degin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden Juve olayını çok uzattı ne gerek var bu maç öncesi.Hoca 3 paragraf juve analizine gerek yok ya...
Yeni transferin oynayacagi yapacagi seylere degin...transfer isine degin...
Ben sana yazayım usta.İşte Lang 11'de.
Yaz transfer dönemi 'hoca Lemina'ya taktı, gönderecek' diye yaz boyu kafa öpenler,
Lang sakat topçu yeeaa diye günlerdir kafa öpenler ile aynı.
Hiçbir dedikleri olmuyor, hayal aleminde yaşıyorlar ama sürekli kafa öpmeleri yanlarına kar kalıyor.
Bakalım sıradaki şizofrenik sanrıları ne bunların? :d
Neden öyle diyor, Pasfi iyidir ya, demirbaştır, severiz.@Vasfi Vural bu arkadaşa göre onlar sayesinde oynuyormuş tepkiden korktuğu içinmiş
Neyse, birlik olmak lazım. Güzel takımız. Desteği esirgemeyelim, şer odaklarına karşı 4. sene üst üste şampiyonluğu bir kez daha kazanalım. <3Ben sana yazayım usta.
- Lemina bizim sayemizde gitmedi.
- Lang bizim sayemizde ilk 11.
Neden öyle diyor, Pasfi iyidir ya, demirbaştır, severiz.
Ustam ironi yaptıydım beni o gürühtan sanma lütfen.Neyse, birlik olmak lazım. Güzel takımız. Desteği esirgemeyelim, şer odaklarına karşı 4. sene üst üste şampiyonluğu bir kez daha kazanalım. <3
Anladım anladım. Siz biz onlar demeyelim, hepimiz Gslıyız diyelim olsun.Ustam ironi yaptıydım beni o gürühtan sanma lütfen.
özel mesaj ifşası yasak dostum
Sessiz olözel mesaj ifşası yasak dostum
kac gün ban istersin!!
kendı ıstemıs lang
kendı ıstemıs lang
Hazır ol Emrah geliyoruzLang’ın fotosu niye yok la şerefsiz bein