Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.411
- 6.340
- 1.073
Bu takıma ofansif ortasaha alın 10 numarasız yaratıcılık eksiği bariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz Zorlu style:Türkiye Futbol Federasyonu’nun Futbol Disiplin Talimatı’nın “Kişilerin İhraç Edilmesi” başlıklı 94. maddesinin değiştirilen 5. Fıkrası’na göre, resmi müsabakalarda ikinci sarı kart nedeniyle oyundan ihraç edilen futbolcular aynı kategorideki takip eden müsabakada otomatik olarak cezalıdırlar. Anılan cezanın infazı gerçekleşinceye kadar, ayrıca disiplin kurullarınca cezalandırılmamışlarsa, diğer kategorilerdeki müsabakalarda oynayabilirler.
Ben iştahlı gördüm takımı barış yerine Lang geçince sol taraf rahatladı birde orada eren yerine jakobs olduğunu düşün sane iyileişincede sağ tarafta sane yunus yerine asprilla geçecek o zaman baya organize ataklar görürüzKötüyüz net. Topçular kafasına göre oynuyor. Bir tane taktik kırıntısı yok
Yav neyi düşünecez sanki şu an bir şey yapabiliyoruzSane__Osimhen___Lang
Düşünsenize...
Güzel oyun üstüne Magassa haberi geldi. Bir de Bissouma alırsak yeter
ha bu arada kayseri şuan bu yeni hocasıyla ligde en çok rakibine pozisyon veren, ceza sahasına sokturan, şut çektiren takımlardan biriGram top oynamıyoruz Kayseri'nin bireysel hataları olmasa gol felan atamazdık
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doğru, adam oynamayınca unuttum vallaSane yi görmedin galiba