⚽ SL 25/26 H:20 | Galatasaray 4-0 Kayserispor | MS | 1 Şubat | beIN Sports 1

Ṣalai gene en iyisi. Ṣu adama laf söyleyen taṣ olur

Lang iyi, acaba ilk macinda gol atmak istedigi icin mi her firsatta ṣut cekti? Ins öyledir

lang oraya nefes aldırdı resmen

sol kanat diye bi kavram olduğunu unutmuşuz barış alper yılmaz adlı şahıs yüzünden
15 yıl sonra set oyunu falan oynadık doğru düzgün paslaşma gördük önce verem hainoğlu sonra ekran karartan barış yüzünden kaç senemiz helak oldu belli değil

bize mutlaka on numara lazım.
takım hücumda çok zorlanıyor. bu durum savunmayı da düşürüyor. rakip cesaretleniyor.
üretkenlik sorununu takım organizasyonu ile çözemeyeceğiz bari yaratıcı bir oyuncu ile sahada çözelim.
Aynen katılıyorum .çilingir diye oynattığımız Sara & Yunus ikilisi o kadar silik oynuyorlar ki.Sanki ikisini toplasan br 10 numara çıkmaz gibi.Berbat ötesi. Duran toplarda bile Sara LAng a git git yapıyordu ama Lang artık dayanamadı ve daha ilk 45 dakikada sazı ele aldı ve o kullandı.Saradanda yunustanda gerçekten çilingir olmaz.Nokta.

Lang taraftara kendini göstermeye çalışıyor,yaptığı hareketler şutlar normal bu yüzden ama o şut pozisyonlarında ara pası düşünse efsane olur.

şu maçta torreira leminadan birisi fazla

sara geride olup önde yaratıcı biri olmalı

ben olsam leminanın sarısını riske etmem

asprilla alıp yunusu 10 yaparım

Ortasaha şart bu takıma, Lemina yoksa ortasaha pert çok net. Torera eski özelliği yok , Leminayı sarıp sarmalayıp korumak lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarayı 8'e çek hoca.
Lemina ya da Torrikten birini çıkar. Böyle oyun kuramıyoruz. Sara'ya da yazık ediyoruz kendimize de.

2 orta saha 1 forvete gelecek sezon şampiyonlar ligi yarı final namağlup şampiyonluk gelir bu tarihi bir gerçektir

Uzun suredir gozlemledigim ve gelistirilmesi gereken kisimlar:
1. Tempoyu belirlecek playmaker yok. Bazen hizli bazen oyunu yavaslatacak birisi ya oyunuyla ya da isaretleriyle
2. Gerektiginde diagonal atip baskiyi kiracak birisi yok.
3. Ceza sahasinin oralarda 2-1 yapamiyoruz, daha cok denemeliyiz.
4. Bek-acik- 8 numara ücgeni kuramiyoruz.

Bunlari 4. yili olan bir takimda en azindan yarisinin coktan cozulmus olmasini beklerdim. Bunlari cozersek kemik bir oyuna sahip oluruz. Sonrasinda korner, tac organizasyonlari isi baska bir seviyeye goturur.

Geri
Üst Alt