- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Arda Turan örneği gibi. Koca götüyle oynuyordu bizde. Madrid tığ gibi yaptı herifi.1,5 ayda vermesse 10 kiloyu bende bisey bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Turan örneği gibi. Koca götüyle oynuyordu bizde. Madrid tığ gibi yaptı herifi.1,5 ayda vermesse 10 kiloyu bende bisey bilmiyorum
Çünkü herif en az 2 ay daha yok. Tepki gelmesin diye yapıyorOkan'ın tuhaf kararlarına alıştık artık. Madem adamı kadroya aldın, 10-15 dakika atarsın sahaya. Eren'i oynatıyor sağda bak
İtalyan kadınları bu konuda uzman İcardi yi gece maçlarında iliğine varıncaya kadar kuruturlar bir deri bir kemik bırakana kadar devamlı antrenman.Icardi'yi şu haliyle Juve alıp napacak merak konusu. Hoş onlar 3 ayda 10 kilo verdirirler.
Vallaha doğru dedinNadir Gold ananı senin lan
Bence sane olunca zaten orda da oynar . Bugun lang yunus yaser oldu baris sane de gelecekAsprilla kanat değilde 10 numaramı oynasa ki?Yalnız kuvvetlenmesi lazım.
Eski İcardi gitmiş bambaşka birisi gelmiş.Cok üzücü.Icardi Juventusun saglik kontrolünü gecebilir mi?
Bu sene her rakip zayıf değil hatta çok iyi takımlar var. Başka bir maçta ceza keserler şu orta sahaya. O yüzden acilen 6 numara.Allah'tan ligde zayıf rakiplerle oynuyoruz
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chrome mu kullaniyorsun? Mobilden mi?Nadir Gold ananı senin lan
Chrome mu kullaniyorsun? Mobilden mi?
Sırf laf yememek için yedek kulübesine koyuyorlar, çok bariz de yemezler. Önümüzdeki 2 maçta daha süre almasını beklemiyorum şahsen.Yalnız Singo yine yok puhahahahaha
6 numaraya ihtiyaç var ama ortada bir oyun yok bugün Göztepeyle oynasak kesin puan kaybederdikBu sene her rakip zayıf değil hatta çok iyi takımlar var. Başka bir maçta ceza keserler şu orta sahaya. O yüzden acilen 6 numara.