SL 25/26 H:20 | Kocaelispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat | beIN Sports 1

Özellikle o maçta güvenmiyorum renktaş, evimizde fb maçlarında kazanma sorunumuz var. Direkt vermeyeceğiz elbette ama bu heriflerin absürt şekilde kaybettirilmeme gibi bir durumu var, fark açılmalı bir şekilde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyle diyorsunuz sonra hic beklenmedik bir "Istanbulspor-Eze" faciasi cikiyor. Sonra herkes sen sakrak. Futbol bu belli olmaz. Ne kadar kayrilsan da bir yerde takiliyorsun ki fb de acikcasi cok formsuz bence.

O zaman sonsuza kadar kaybedeceğiz galiba?
Ben dedim diye kaybedecek halimiz yok, benim güvenim yok sadece. Bazı dönemler böyle kötü seriler oluyor maalesef, futbolda bunlar var. İnşallah sona erer.

Biz Okan dursun kavukçu zihniyetiyle bi yere varamayız.Adamlar doğru transfer yapıyor.Bizim eski halimiz gibi.Bizde onların 10 senelik haline büründük bi anda

Böyle maçlara yükselmeyeceksiniz bi türlü öğrenemediniz gitti, fener denen köpek takım fazla muhabbeti dönmeyen umulmadık maçlarda puan kaybeder şimdiden 46 sayfa post atmışsınız olmayacağı burdan belliydi zaten

2 tane yanlış ofsayt !
Skriniar kırmızı !
Alvarez golden sonraki hareketi 2. sarı kırmızı !
Talisca kırmızı, minimum sarı !
Ostorwolde itirazdan 2, müdahaleden 1 sarı kart 3 sarı kart !

Hatalı düdükleri saymıyorum bile, Kaleci Gökhan'da top oyun dursun diye taça atıyor hakem oyunu durduruyor Talisca'ya hiçbirşey vermiyor, topu eziklere verip başlatıyor top kocaelinin, kahpelik diz boyu GÜNAHLARIN TAKIMI ifb

3 senedir içerde ifb derbisine beraberlik de iş görür kafasıyla çıkıyoduk da bu sene harbiden yenmemiz lazım

Sadece lig siralamasi icin degil, super kupada yasanan rezaletin de ustunu ortup, taraftarin gonlunu almak icin oynamalari lazim. Ama umudum yok o mactan, beraberlige baglanir.

Ben her sene bu donemde sampiyonluk gitti olayini anlamiyorum. Sanki fb muthis oynuyor da tum maclarini eze eze kazaniyormus gibi yaziliyor. Al bugun acikcasi BOK gibi oynadilar, 1 gram hak etmediler, uzaktan 1 sutla kazandilar. Goztepe macinda gene kazanirlar gozuyle bakildi, berabere kaldilar. Papaz her zaman pilav yemez. Elbet puanlar kaybedecekler. Biz de kaybedecegiz. Tum maclari kazanamayiz.
Oyunları kötü ama bize nazaran avantajlı oldukları bazı konular var, takım olarak daha hırslılar oster ve şikrinyar daha maçın düdüğü çaldığı andan itibaren hakemi kıskaç altına alıyorlar, bizde apo istanbul beyefendisi gibi oynuyor. O yüzden ben hep hasan şaş ve melo gibi bir oyuncunun ya kenarda ya da sahada olması taraftarıyım elit kulüp olucaz derken biraz bokunu çıkardılar bu ülkenin konjüktürüne uygun değil bu birinin hakkı yenildiğinde 5 kişi hakemin kulağında biteceksin. Onlarda saydığım 2 isime nazaran bir de mert denen denyo var mesala o da katılıyor buna. Sırf bunu bildiklerinden dolayı her gelen adama bu konuda özel direktif veriyorlar çünkü bazı oyuncuların geçmişinde böyle bir tarzları yok buraya geliyor karaktersiz aşağılık bir herife dönüyor bunun özel bir direktif sonucu olduğunu düşünüyorum. her sezon kadrolarında min 2 tane böyle adam net tutuyorlar. Zaten hakemler piyon laf edip kart çıkarma şansları dahi yok analarına bacılarına küfür yeseler dönüp arkalarını oyunu devam ettirirler alayı böyle.

selcuk inanin teknik direktor oldugu takimi izleyen kendisine acimiyordur yav
mazosist misiniz?
galatasaray dusmani herif bize karsi nasil bilenmisti

Boyle diyorsunuz sonra hic beklenmedik bir "Istanbulspor-Eze" faciasi cikiyor. Sonra herkes sen sakrak. Futbol bu belli olmaz. Ne kadar kayrilsan da bir yerde takiliyorsun ki fb de acikcasi cok formsuz bence.
Zaten İstanbulspor, Kayserispor, hatta 10 kişi ile bjk falan çok acayip puanlar kaybettiler, bunların hastasıyız. İşte biraz da şansımıza gelişiyor bunlar ama inşallah bunlara muhtaç kalmadan kendi işimizi görürüz.

Ben dedim diye kaybedecek halimiz yok, benim güvenim yok sadece. Bazı dönemler böyle kötü seriler oluyor maalesef, futbolda bunlar var. İnşallah sona erer.

7 sülaleleri ile beştaş oynayacağız üstadım merak etme.

Geri
Üst Alt