SL 25/26 H:20 | Kocaelispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat | beIN Sports 1

Beyler bi karar verin.

Fenerbahçe şapkadan tavşan mı çıkarıyor

Yoksa kollanıyorlar mı?

Hem o hem o olmuyor
Şansa gol attı bk gibi oynuyo. Şuan 10 kişi olmalılardı. Faullerle durdurulan Kocaeli muhabbetine hiç girmiyorum bile. Hakem resital sunuyo. Sen hangisini tercih ediyorsun.

kante bunlar için çok yanlış oyuncu olur kesınlıkle ,fred tarzı dikine giden teknik genc lazımdı bunlara.

200 milyon para harcayıp şu ligde okanı başarılı buluyor sonra avrupada slaviadan 4 yiyip geliyoruz:d Arabistandan gelen bitik Talisca ve Asensio harici adamları yok onlar bile yetiyor maç kazanmaya. Romanyanın 10.su bile kaç pozisyon buldu fenere, zaten başka rakibimizde yok.
bu hakemlerin oldugu bi ligde taliscaya asensioya gerek yok

gol atamasalar zaten kırmızı görecek kocaeli 2. yarı

Dibine kadar ittirildiginiz ortamda özgüven de tavan yapar bal dediğiniz şeyler de yaşanır.

fbye rakip olmak psikolojik olarak zor. Dayak yersin oynatirlar, kendini yere bırakan faul kazanır, yardımcı ofsayt uydurur....

Saha içinde bi' hakemin enseye şaplak atmadiklari kaldı, o da yakındır.

Yönetim böyle sustuğu sürece onu da yaparlar ve ceza almazlar.
Şunu bizden Torreira Lemina falan yapacak ne bileyim herhangi bir topcumuz bile olsa dökülür ortalık

Direkt resmi siteden görüntü paylaşılır ceza nerede ne hale getirdiniz ligi diye

Neyse ya şampiyonluk kimin umurunda bunlar ile uğraşsın Dursun

Burada asensio çöp oglu çöp dedigimizde gercek oluyor sanki reco herif iyi topçu işte napalım yani
hertürlü pisligi yapıyorlar maçta onu konussunlar fbli övene kadar

hakem bu kadar müsade ederse herkes yıldız olur

tribünler aynı trabzon tribünleri gibi ,takımı geri götürüyor

Haklarimizi koruyamayan. Rakip takim naparda sus pus olan yönetimin.. neyse mubarek gundeyiz bela okumayim

Şunu bizden Torreira Lemina falan yapacak ne bileyim herhangi bir topcumuz bile olsa dökülür ortalık

Direkt resmi siteden görüntü paylaşılır ceza nerede ne hale getirdiniz ligi diye

Neyse ya şampiyonluk kimin umurunda bunlar ile uğraşsın Dursun
Bu pozisyona ses çıkarmayan defolsun gitsin. 2 kere kasıtlı tribüne yapiyor Allah belalarını versin

bu seneyi kırmızı görmeden bitirecekler demiştim,tahminim dogru cıkacak muhtemelen.

Geri
Üst Alt