SL 25/26 H:20 | Kocaelispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat | beIN Sports 1

Alanya ve kocalı deplasnlarini puan kayıp etmeden geçtilerse geçmiş olsun ozaman hepimize ikisini de hak etmeden kazandıkları maçlar içeride ki bizle olan maçları bjk ts maçları gibi bu sene çok ballılar öyle böyle değil

Cagirmayin yüreğiniz yetmesin. Bize ne be? Adamların her maçı ama istisnasız her maçından vukuat var. Ya kırmızı görmüyorlar, ya penaltı veriliyor lehlerine. Sonradan konuşmak kolay maçın skoru tescil edilince ne anladım ben o işten?

Şampiyonun Galatasaray’ın olmasının garanti olduğu bir yerde yazılanlar tamamen spekülasyon.
En rahat şampiyonluk bu sene.

GSC gurmeleri bilir ki, mutlak puan kaybı beklenen maçları ifb bir şekilde kazanır, en kek maçlarda puan bırakırlar.

içerde bazen saçma puan kaybı yapsalar da ts ve bizim maç harici zor deplasman maçları kalmadı. bizi baya zor maçlar bekliyor Fikstüre dikkat etmek lazım.

Edson ve şikrinyar iti atılması gerekiyordu ama atılmadı. İnanılmaz bir kollama var öyle böyle değil. O hareketi bizin sanchez yapsa anında var çağırır kırmızıyı yapıştırırdı. Kolpaeli trübünleri sahaya inerdi, edson maymununun yaptığı harekette kocaelili sarı gördü şaka gibi gerçekten.

Puan kaybı için iştahlanılan her maçı Fener kazanır bu hep böyle olmuştur. Selçuk zaten maç sonu "ben her takımı çalıştırabilirim, tarafsızım ayrıca Tedesco'nun oyun planını çok beğeniyorum." demek için vakti halat ile çekiyordur.

Fener en umulmadık maçlarda takılacak bilhassa iç sahadaki maçları takip etmekte fayda var.

Fanatik fenerli bile 2 oyuncunun kirmizi kart gormesini soylemis

Haydi bizim korkak beceriksizler beceremediği transferler yüzünden dün sessiz kaldılar her zamanki gibi.
Kocaelispor ve daha önemlisi şikecilerin direk rakibi olan hamsilerden niye ses seda yok?

Geri
Üst Alt