Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.020
- 10.328
- 2.413
Ara transfer döneminde bosuna mi aldilar okadar oyuncu? Bosuna mi harcadilar parayi? Sallak bunlar, sampiyonluk iddaan mi var da transfer yapiyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dombili yarım saattir hakemi eleştiriyor uzatmayı az vermişHTalks'a bir bakayım dedim sanki hakem Bjk'yi doğramış anasını satayım. Bu da izlenmez hale gelmiş.
bunu da SAÇ denen hıyarı da izleyen galatasaray taraftarıdır kim ne derse desin bizim taraftar açık hasan şaş, bilican felan izlemiyor bunları izliyorO adam neden bu kadar çok izleniyor bu durumdan bağımsız soruyorum bütün futbol kanallarının önünde
Espri, dalgaya alma ve biraz objektifti ama artık alakası kalmamış. Bu gün hakem Bjk'nin hakkını yemiş gibi konuştular. Ofsayta ofsayt diyemiyor artık. Eskiden fazla futbol da yorumlamıyorlardı tamamen makara işiydi uzun zaman sonra bir bakayım dedim eski hali yok. Ciddi olunca alakasız-saçma ve objektiften uzak yorumlara başlamışlar.O adam neden bu kadar çok izleniyor bu durumdan bağımsız soruyorum bütün futbol kanallarının önünde
Erinç i severim de pek futboldan anladığını düşünmüyorum. Kıyıcı iyi epey, anlatısı ve futbol bilgisi ile diğerlerinden çok önde ama çok piyasası yok saç gibibunu da SAÇ denen hıyarı da izleyen galatasaray taraftarıdır kim ne derse desin bizim taraftar açık hasan şaş, bilican felan izlemiyor bunları izliyor
İki dk baktım maça o arada Alanya nın penaltısını yemişlerdi onu da söyledi miEspri, dalgaya alma ve biraz objektifti ama artık alakası kalmamış. Bu gün hakem Bjk'nin hakkını yemiş gibi konuştular. Ofsayta ofsayt diyemiyor artık.
Alanya pozisyonlarına değinmedi. Bir noktada ben de kapattım. O yüzden bilmiyorum.İki dk baktım maça o arada Alanya nın penaltısını yemişlerdi onu da söyledi mi
hangi siteden bakıyon bunlara renktaş, normal kim kazanıra oynanmayı gösteren yerler var ama avrupada 1/2 yi gösteren yer neresi : )Bugün 2 Maç vardı 1'i bizim Maç 1/2 1'i de bu Maç 2/1 Avrupa'da en çok oynanan Maçlar arasında.Bizim Maç sonrasında bu Maç'a daha da çok oynandı Avrupa'da kanks yav![]()
Tamamdır Guardiola Bey.Onur sen futbol biliyorsan ben Guardiolayim. Gerekiyorsa hakemi de mi yenecen ahahahahah.
Ula adamlara 2 gol hediye edildi. Alanya'nın 2 penaltısı verilmedi. Ne anlatıyorsun gerekirse hakemi de yenecekmis. Hadi yen bu şartta
Hangi golümüz?Bizimde golümüz iptal oldu. 1 puan ordan 1 puan Samsun'dan 2 puan. Fark 5ti zaten. Bu sezon 9+ fark olması gereken sezondu
Kocaelide sara pasif ofsayt falan uydurdularHangi golümüz?