SL 25/26 H:21 | Fenerbahçe 3-1 Gençlerbirliği | MS | 9 Şubat | beIN Sports 1

Fenerbahçe bu ligi namağlup bitirmeyecek haliyle oynadığı her maçı kaybedebilir, beraberlik değil. 1/14 ihtimal var o maç bu maç olabilir.

Gençleri en son ts maçında izlemiştim kazandıkları maçta..Savunmaları biraz sıkıntı ama geçiş hücumlarinda bizim lig için çok ters takım.. Ts ye rahat 7-8 tane atabilirlerdi öyle çok pozisyona girdiler..

Bizi çok zorladılar,deplasmanda bjk yi,icerde ts yi yendiler..Skriniar da yok sıkıntı yaşayabilir fener

çok kötü takım bir de zaten metin diyadin hocaları hani belki düzgün bir hoca olsa %0.1 ihtimal derdim de metin diyadin çıkın oynayın falan diyecek teknik,taktik ne bilsin o yüzden fark olur büyük ihtimalle haftaya da ts yatacak zaten.İçerideki samsun maçlarına kadar fbden puan kaybı beklentim yok

Farklı bir FB galibiyeti ile biter.

çok kötü takım bir de zaten metin diyadin hocaları hani belki düzgün bir hoca olsa %0.1 ihtimal derdim de metin diyadin çıkın oynayın falan diyecek teknik,taktik ne bilsin o yüzden fark olur büyük ihtimalle haftaya da ts yatacak zaten.İçerideki samsun maçlarına kadar fbden puan kaybı beklentim yok
Angus abi bazen o motivasyon en kral taktik teknik hazırlıktan daha üstün olabilir

Geri
Üst Alt