SL 25/26 H:21 | Fenerbahçe 3-1 Gençlerbirliği | MS | 9 Şubat | beIN Sports 1

küme takımlarına karşı böyle forvetsiz farketmiyor ama ciddi rakiplere karşı forvetsiz zorlanacaklar

1000047891.webp

Gibi maç (boyle reklamlar cikiyor)

Korktuğum şey şu acaba Torreira için de bu kritik eşiği geçtik mi?
Yavaş yavaş geçiyoruz ama torreira artık top ayağındayken daha iyi oynuyor kolay kolay top kaybetmiyor tekniğinin underrated olduğunu düşünüyorum. Ama artık herkesin açığını kapatan torreira yok leminaninda gelmesiyle o rahata kavuştu 8 numaraya evrildi iyice.
Ben torreira'nin 2, 3 sene daha bizde oynamasını isterim bu yönetim hayatta onun yerini dolduramaz

Adamlarin fiksturu rahat ve zaten bizim mac disinda puan vermeyecekleri belli. Goztepe inanilmaz bir olay yapti 1 puan almakla gecen; yoksa o bile planda degildi. Bunu bilerek maclarimizi oynayacagiz ve Goztepe, Samsun, TS, BJK deplasmanina gidecegiz. Bunlarin en az ikisinden puan kaybi olacagi icin durumu evdeki derbi belirler.

Durum ciddi biz hala Antep'e puan veriyoruz.

Yanlız kante ellerinde patlayacak gibi eski enerjisi dinamizmi kalmamış adamın asla o paraları değecek bir performans vermeyecek bence

gençlerbirliği çekinme ya 6-7 tane filan ye direkt bu skor ne arkadaş ilk yarıdan

Ayaktan sekme mevzusunu çok güzel suistimal ediyor topçular. Kural ayaktan sekince penaltı olmaz dediği için herif bilerek elini topa götürüp voleybol oynuyor. Benim gördüğüm.
Kuralda öyle net bir ifade yok, bir çok kriter barındıyor ve vücuttan ele gelen toplar da pen olabiliyor

fenerin yıllardır en iyi ve takdir ettigim şey hakemi baskı altına alabiliyorlar,pozisyon olunca oyuncuları hakemin dibinde bitiyor bizimkilerse su içmeye gidiyor.

5 gol olmasin bari...

Forvetsiz fener ne yapacak sorusuna cevap aynen bu sekilde maclar.

İyi oynamiyorlardi ki, talisca iti penaltıya oynadı ama oyunun kilidini açan asensio şuan bence ligin mvp'si.
bencede iyi oyun yok hatta pozisyon yok 2 tane kontrayla gol attılar asensio yarattı zaten zorlu rakiplere karşı kerem nene filan oynarsa küfür yer
rakibe sattı filan demek saçma herifler çöp zaten
böyle takımlara buldukça atacaksın

1 garm top oynamıyolardı abi önce uydurma penaltı sonra saçma sapan 2 savunma hatasıyla maçı bitirdiler.

bencede iyi oyun yok hatta pozisyon yok 2 tane kontrayla gol attılar asensio yarattı zaten zorlu rakiplere karşı kerem nene filan oynarsa küfür yer
rakibe sattı filan demek saçma herifler çöp zaten
böyle takımlara buldukça atacaksın
Yok işte ligin kalitesi bu ligin kalitesiz olması bunların lehine aslında. Şuan fikstürleri bize göre daha rahat ama içeride yada deplasmanda pek fark etmiyor ya hatta içeride daha çok zorlanıyorlar bunlar ama biz çok saçma puanlar kaybettik. Şu haftaya 5 puan önde girmeliydik

Maçı açıyorum averaj kapanmasın diye

Geri
Üst Alt