SL 25/26 H:21 | Fenerbahçe 3-1 Gençlerbirliği | MS | 9 Şubat | beIN Sports 1

Neyse zaten bu maçta puan kaybetmelerini beklemiyordum, kante'yi merak etmiştim alacağımı aldım kante bitmiş fenere yine girdi

ifb 2-3 hafta içinde bayır aşağı yuvarlanmazsa korkarım ki biz yuvarlanırız

kanteyi gecmısten cok seven biri olarak söyliyeyim ,eski kante hayallerde kalmış ,ismaili kesmeleri bunlara fena kazık olacak

gs'ın zorlu bir rize deplasmanına gidip, fener'in kendi evinde kolay bir rakibe karşı oynadığı; kısacası fbliler'in beklenti içinde olduğu bir haftada, hem 3 puanlık farkı koruduk hem de +1 averaj arttırdık.

gayet iyi.
Biz feneri yenersek 3 maç beraberlik hakkımız oluyor, fener tüm maçları kazansa bile

gencler iyi takım degil tek farkı fener 5 şut atsa 3ü giriyor biz 20 şut atmamız gerekıyor 2 gol icin.

kante bu arada müzmin sakat aynı zamanda.Arabistanda tempo falan yok , haftada 1 maça gidip geliyor diye sakatlanmadı da müzmin sakat olduğu için chelsea postaladı 32 yaşında.O yüzden az biraz tempo yapınca ve haftada 2 maç falan oynayınca uyluktan patlayacaktır yine

Ben çok sıkıldım bu malum camianın sürekli kollanmasından. Vallaha sıkıldım futboldan soğudum. Bu nasıl bir zulümdür yok mu bu tescillilere dur diyecek birisi ?

Geri
Üst Alt