SL 25/26 H:21 | Fenerbahçe 3-1 Gençlerbirliği | MS | 9 Şubat | beIN Sports 1

komple geçen sezonda, fb aleyhine sadece ts deplasmanında penaltı verildi.

1.5 sezon bitti, 2. sezona doğru gidiyoruz. 60 maça yakın olacak. bu süre zarfında ligde fb aleyhine penaltı verilen maç sayısı 1.

kırmızı kart sayısı da 1 (bu sezon göztepe dep maç sonunda ooster kırmızısı).

(ligin fiilen bittiği ve formalite hazırlık maçına dönüşen hatay maçlarını saymıyorum).

Ligin içinde bulunduğu durum kokulu kusmuk gibi
Bu nasıl tanımlama lan

kD48AXWc_400x400.webp

Ogulcan serefsizi senin konyadayken bizim macta nasil oynadigini nasil hareketlet yaptigini simdi gozumun onune getirdim. Sen satilmis bir adamsin

Şerefsiz demin sözde centilmenlik yaptın şimdi bile isteye gol olmasın diye araya bırakmadın. Şerefsiz oğlu şerefsiz.

Balına sokacağım bunların ha

komple geçen sezonda, fb aleyhine sadece ts deplasmanında penaltı verildi.

1.5 sezon bitti, 2. sezona doğru gidiyoruz. 60 maça yakın olacak. bu süre zarfında ligde fb aleyhine penaltı verilen maç sayısı 1.

kırmızı kart sayısı da 1 (bu sezon göztepe dep maç sonunda ooster kırmızısı).

(ligin fiilen bittiği ve formalite hazırlık maçına dönüşen hatay maçlarını saymıyorum).
istatiksel olarak mümkün bir şey mi bu ya dünyada örneği yoktur.

şu olayda tam komedi karaktersizliği ödüllendirmis ogulcan. hiç tanıyamamıs rakibini. gene fb gerceklestirse atağı sonuna kadar giderlerdi. rakibini bu kadar tanıyan takımdan bir sey beklememek lazımmıs zaten.

penaltıyı çıkarsan xgleri eşit
rcs eşit
toplam şut isabetli şut eşit
fb 4 korner gb 9 korner

şampiyonluk haftaları kendi sahalarında gençlere oynayabildiği top bu demek ki

sorsan yapı zart zurt işte kul hakkı yemekten burunları boktan çıkmıyor

şu olayda tam komedi karaktersizliği ödüllendirmis ogulcan. hiç tanıyamamıs rakibini. gene fb gerceklestirse atağı sonuna kadar giderlerdi. rakibini bu kadar tanıyan takımdan bir sey beklememek lazımmıs zaten.

Oğulcan iyi yapmış burada ya 1 saniye bile müdahale gecikse müldür kalp krizinden gidebilirmiş, helal oğulcan

Bırakın şu anadolu topçularını hepsi vasat. Orda yine atamazdı bu kamil.

Ne varsa yabancılarda var.

Geri
Üst Alt