Nedim Sertel
Büyük Kaptan
Çocuğu transferinden bi ay sonra medya önünde eleştirmiş gavat
İnsanın karakteri bazen yüzünden belli olur. Harbiden gencecik çocuk, biraz da saf mazlum bir tip belli ki. Kendini yırtıyor göstermek için.
Çocuğu transferinden bi ay sonra medya önünde eleştirmiş gavat
Futbolcumuza sürekli hakaret etmeye devam edecek misin yoksa millete yol mu göstereceksin.Şabanın gönlü olsun diye ne olacak
Ne yüce yürekli 1 insan. Ben olsam pas atmayı geçtim selam bile wermem şuna
Neden eleştirmeyelim? Hatası varki söylüyoruz. Bunu herkes görüyor bir okan göremiyor. Sonuna kadar eleştireceğiz.Herşeyi eleştirmekten vazgeçelim. Adam rahat bi galibiyet almış 2 gün önce gelmiş 18 yaşında oyuncu için hoca eleştirilmez.
Bizim için en önemli deplasmanlardan birisine çıkacağız ve kritik deplasmanda takımdaki en kritik oyuncumuz Lemina olmayacak onun eksikliğini de hissedeceğiz. Genelde cobaninin yaltakçısı bu takıma karşı sıkıntılı maçlar yaşıyoruz ve bize kaybettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama ne olursa olsun asla taviz vermeden çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız çünkü artık hata yapma şansımız yok ligdeki her maç çok önemli ve puan farkını korumak zorundayız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Şükür kazandık bravo aslanlar
Futbolcumuz denemez bunaFutbolcumuza sürekli hakaret etmeye devam edecek misin yoksa millete yol mu göstereceksin.
böyle maçı kazanmışken orta sahadan yiyordu olm yalan mıSen niye boylesin olm
hoca henuz hazir gormuyor demek ki. hocadan iyi mi bileceksin?Neden eleştirmeyelim? Hatası varki söylüyoruz. Bunu herkes görüyor bir okan göremiyor. Sonuna kadar eleştireceğiz.
Yanlışa yanlış demenin nesi yanlış oluyor???