Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.878
- 6.578
- 2.463
Sammına mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18, 17, 9, 11, 4 dakika oynatıldığı ş.ligi maçlarında neden basmadığını okana sorabilirsin.Yaw dayı. Ben bu basmayı niye Cl maçlarında veya derbilerde göremiyorum
Rize maçı 3 olduktan sonra son 10 dk basmasının ne önemi war
GSnin en ezik 5 derbisi warsa 3'ünün ortak noktası bunun 11'de 90 dk yer alması. Ne zamanki kritik bir maçta işe yarar 1 gol atar o zaman gelir yazarsınız
Niye Okan'a soruyorum. Koşmayan o mu Okan mı?18, 17, 9, 11, 4 dakika oynatıldığı ş.ligi maçlarında neden basmadığını okana sorabilirsin.
Ek olarak beşiktaş maçında 4,
Trabzon maçında 16,
Fener maçında 1 dakika oynayan adama da derbide neredeydin diye sormaya devam et.
Keza bu adam 1 sene önde çapraz bağı koparan 33 yaşında bir oyuncu. Robot falan da değil. İstiyorsunuz ki dün çapraz bağ kopardı bugün çıksın sahada oynasın 3 tane daha baş var bacakta sonuçta.
Son olarak lig 19 takımlı. 3 tane maça göre kimseyi değerlendiremezsin. Çıktı vurdu direkten döndü mü? Döndü.
Takımın yarısının değiştiği, yarısının da sakatlıktan olmadığı kadrolarda 5 kişiye 1 kişi kalan adamlara efor yok muhabbeti de saçma. Değerlendirme sistemi yanlış bir kere.
Girenin çıkanın kalite olarak fark ettirmediği maçlarda adamın performansı 1 direk 2 tehlikeli atak.
Konudan uzaklaşmayalım. Oyuncu iyi oynar kötü oynar bunlar performans olarak eleştirilecek doneler. Konumuza geri dönelim ve kendimizi dizginleyelim.
bu adam bu yazıları chatgpt ye yazdırmıyorsa neyim