Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.623
- 90.220
- 5.003
Kolay bir müsabaka olması gerekiyor gibi duruyor yanlış mı düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolay bir müsabaka olması gerekiyor gibi duruyor yanlış mı düşünüyorum
Daha erken girerse sana bir ay ban daha geç girerse bana bir ay ban hadi hodri meydan.Muhtemelen 87. dakikada Yunus'u yerine girer
Ebemizinkini tersten görürüz bu kadar yeni aynı anda oynarsa.____________|Ugurcan|
BOEY Sanchez Abdulkerim Jakobs
______Torreira______ Nhaga
Armando _____Asprilla_______ Lang
______________Osimhen
Yenileri görelimmmm
Bizim için en önemli deplasmanlardan birisine çıkacağız ve kritik deplasmanda takımdaki en kritik oyuncumuz Lemina olmayacak onun eksikliğini de hissedeceğiz. Genelde cobaninin yaltakçısı bu takıma karşı sıkıntılı maçlar yaşıyoruz ve bize kaybettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama ne olursa olsun asla taviz vermeden çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız çünkü artık hata yapma şansımız yok ligdeki her maç çok önemli ve puan farkını korumak zorundayız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Sadece lemina değil, sane de yok reis o da önemli sonuçta.Bizim için en önemli deplasmanlardan birisine çıkacağız ve kritik deplasmanda takımdaki en kritik oyuncumuz Lemina olmayacak onun eksikliğini de hissedeceğiz. Genelde cobaninin yaltakçısı bu takıma karşı sıkıntılı maçlar yaşıyoruz ve bize kaybettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama ne olursa olsun asla taviz vermeden çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız çünkü artık hata yapma şansımız yok ligdeki her maç çok önemli ve puan farkını korumak zorundayız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.