⚽ SL 25/26 H:21 | Rizespor 0-3 Galatasaray | MS | 8 Şubat | beIN Sports 1

Yunus ve Torreira ne şutlar çekerdi önceden şimdi ikiside düşünmüyor kaleyi.

Osimhen ve Yunus çok tutuk Yunus son pasları verebilse 2-0 3-0 girebilirdik. Hala sıkıntılı maç

Uzaklastırdıkları topların çoğunu bizim stoperlerden önce rakip alıyor, böyle böyle atak geliştirip ters kanatta teke teki zorluyorlar. Hoca, izlemek dışında birşey yapmalı.

osimhene kafa golü attırabilmek icin 3 tane adamdan topu gecirmek gerek

sag bek ve 2 stoper

onların kafasından aşırırsan osimhen en arkada kafayı vurabilir

tabi kaleciyi katmıyorum

Yunus ısrarı başımıza iş açacak bir gün, yedekten son 30 dakika oynar ancak artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzaklastırdıkları topların çoğunu bizim stoperlerden önce rakip alıyor, böyle böyle atak geliştirip ters kanatta teke teki zorluyorlar. Hoca, izlemek dışında birşey yapmalı.
uzaklastırılan topu stoper nasıl alacak zaten sanchez ve apo rakibe dogru uzaklastırıyor

muhabirler keşke sorsalar hocaya oyuncular neden şut çekmiyor neden çekiniyorlar diye,cevabını merak ediyorum
Cekincede %90 rakibe carpiyor. Bunlar antrenmanlarda önleri acik, engel olmadan kaleye vuruyorlar heralde rahat rahat. Bizim kadar ben rakibin orasina burasi carpan top görmedim.

Bunların forvete yaptığı yeni transfer tam şuan oynadığımıza aksi bi adam girerse yazabilir. Bi an önce 2yi bulmak lazım veya daha iyi oynamak lazım

Geri
Üst Alt