⚽ SL 25/26 H:21 | Rizespor 0-3 Galatasaray | MS | 8 Şubat | beIN Sports 1

Toreira 6 da eskisi gibi olmuyor. Lemina ile daha iyi oynuyor. Osimhen geçen sezon bu dönemlerde de formu düşüktü biraz daha kıpırdaması lazım. Yunus ise bayadır vasat artık İlkay ın katkı vermesi lazım. O bölgede sıkıntı yaşıyoruz.

Normal şartlarda maç boyu en fazla 2-3 atak yapması gereken takımlar bizi sahamıza hapsediyor. Takip fark etmeksizin. Buda ortasaha nın leş olmasından ama anlamıyor anlaması gereken ortasaha geçmişi olan hocamız

Hocanın ileride +1 adam sevdasından ortasahayı veriyoruz rakip kim olursa olsun
O adamla ileride etkili olacak hiçbir çalışma da yaptırmıyor takıma
İleride kalabalığız biri şapkadan tavşan çıkarır diye umuyor

Ben yine beğenmedim hücumda organize atak eksikliği var.Her zamanki gibi.
Ne organize atağı ya... Bir tutturdunuz organize atak eksikliği diye... yok yok gömülen takıma organize atak 90 dk da 1 gol attırır... oyunun eksikliği pres yokluğu... artık pres yapmıyor takım. Bu da kontrollü oyun manyaklığından oluştu işte... 90 dk sığır pres mi olur diye diye takım pres yapmaktan aciz bir kontrollü oyun oynama merakına evrildi... maçın tamamen sokuk bir halde olmasının sebebi ileride pres namına tek birşeyin yapılmaması.

Pressiz bir oyun oynayacaksa okan da hemen herkesin istediği gibi defolup gidebilir... benim için hiçbir mahsuru yok... bunca zaman savunmamın da tek sebebi benim eskiden oynattığı pres futbolunun bu takım için en doğru şey olduğu içindi... gerekirse yenilsin puan kaybetsin ama o oyundan vazgeçmesindi... böyle oynatacaksa da yolu açık olsun...

2.yarı nghan girmez ise yunus yerine, okan hoca gözümden düşer artık, erken hamle gelsin

rize 11 kere top calmıs biz 2 tane ortasaha farkı burada işte torreira top rakipteyken ısıramıyor artık niyeyse

nhaga reis girse tersine dönerdi
Hem Yunus hem Torreira bu haldeyken orta sahamız acayip düştü gerçekten. Gerekise Singo 'yu Davinson 'u filan önlibero gibi kullanıp bunun önüne geçmek lazım ikinci yarıda

yunus hala ilk 11 hoca valla sövdürecen ya yeter artık

Açısına ya, zaten ne oynadığımızı da anlamıyoruz açıyla iyice berbat hale geldi

Hocanın ileride +1 adam sevdasından ortasahayı veriyoruz rakip kim olursa olsun
O adamla ileride etkili olacak hiçbir çalışma da yaptırmıyor takıma
İleride kalabalığız biri şapkadan tavşan çıkarır diye umuyor
o +1 adam mertens gibi biri olmalı press yapan biri olmalıki ozaman kabul
ama şu durumda eksık oynatıyor yunusla olunca

Yunus'un tertemiz çaldığı topta çok az adamla yakalayacktık Rize'yi. Görmeden faulü verdi hakem.

Türk Ligi'nin, Türk Hakemleri'nin, Anadolu Takımları'nın genel özeti gibi pozisyondu.

Geri
Üst Alt