⚽ SL 25/26 H:21 | Rizespor 0-3 Galatasaray | MS | 8 Şubat | beIN Sports 1

Şu maçı gol yemeden tamamlamış olmamız tamamen şans. Okanın şansı. Takımın 60'dan sonra yürüyecek hali kalmadı bi ara. Gol geliyorum diyordu da adamlar atamadı, bir tane attılar neyse ki o da satimle ofsayt oldu.
O ara goller gelmese maç gidebilirdi. Oyunu kaptırdığımız çok anlar oldu bizimki hala çift forvet falan derdinde.
Tamamen oyuncu kalitesi farkıyla maçlar kazanıyoruz. Adamın oyun okuma yeteneği sıfır.
Hala şöyle şampiyon yaptı bilmem ne. İsterse 10 kere şampiyon yapsın. Fikrim asla değişmeyecek.
Tamam biz 10 kere şampiyon olalım senin fikrinin önemi yok zaten

Doğru düzgün krampon bile seçemeden maçı kazandık kadro kalitemiz sayesinde.

Yalnız o değilde 3 direkten dönen top nedir arkadaş? Şikecilerin kıça başa çarpan topları giriyor, bizim 10 numara pozisyon gol olmuyor. Bu sezon çok ama çok şanssızız.

Bir şey diyeceğim linç etmeyin, bizim ilk golün ofsayt için incelenmesi ve hakemin yorumlaması için VAR'dan çağrılması gerekmez miydi? Hiçbir hakem yorumuna falan bakmadım da maçı izlerken aklımdan öyle geçti. Barış vurduğunda Osimhen önde kalıyor ama kalecinin de açısını bozmuyor gibi, öyle durumlarda hakemi çağırıp izletiyorlar sanki.

Bir şey diyeceğim linç etmeyin, bizim ilk golün ofsayt için incelenmesi ve hakemin yorumlaması için VAR'dan çağrılması gerekmez miydi? Hiçbir hakem yorumuna falan bakmadım da maçı izlerken aklımdan öyle geçti. Barış vurduğunda Osimhen önde kalıyor ama kalecinin de açısını bozmuyor gibi, öyle durumlarda hakemi çağırıp izletiyorlar sanki.
Gol vuruşunun tuhaflığına şaşırırken unutmuşlardır hocam pozisyonu incelemeyi :asd:

Sonradan giren herkez siritmadan oynarken Ilkay yine saklanarak, korkarak basit geri paslariyla dikkat çekti
O saklanarak oynamak değil skor olarak önde olunan maçlarda topa basıp momentumu rakibe vermemek oluyor. Pinpon maçı gibi 90+5'te bile ileri geri koşturup hem kendi pilini bitirip hem de maçı anlamsızca maçı strese sokan Galatasaray'ı çabuk unutmuşsunuz demek ki.

Acayip guzel galibiyet oldu. Bi ara kötüye gider gibi olduk, hemen ciddileşip ikinci golu attik. Yedekten gelen oyuncular da daha kaliteli olunca maçta hiç git-gel yaşanmadı.

Boey, Lang, Singo bize çok șey katar sakatlık olmazsa. Üstüne Jakobs gibi bir adam da 90 dk hazır olursa daha ne olsun. Bunların neredeyse hiçbiri sezonun ilk yarısında yoktu. Ayrica, Yusuf Demir gibi saçma tipler yerine Asprilla gibi gençler de girecek maçlara..

Şu maçı gol yemeden tamamlamış olmamız tamamen şans. Okanın şansı. Takımın 60'dan sonra yürüyecek hali kalmadı bi ara. Gol geliyorum diyordu da adamlar atamadı, bir tane attılar neyse ki o da satimle ofsayt oldu.
O ara goller gelmese maç gidebilirdi. Oyunu kaptırdığımız çok anlar oldu bizimki hala çift forvet falan derdinde.
Tamamen oyuncu kalitesi farkıyla maçlar kazanıyoruz. Adamın oyun okuma yeteneği sıfır.
Hala şöyle şampiyon yaptı bilmem ne. İsterse 10 kere şampiyon yapsın. Fikrim asla değişmeyecek.
Anlamazlar dostum anlamazlar gol atıyor diye keremi iyi topçu sanan adamlar bunlar, bizde oynarken de bok gibi topçu olduğunu söylüyorduk yine aynı adamlar dalga geçiyorlardı utanma yok ki maç izlemezler maçkolik tayfa bunlar

Çekme var o zaman da p6 vermesi gerekirdi

Kalan maçlara bakarsak;
Eyüp
Konya(d)
Alanyaspor
Beşiktaş(d)
Başaksehir
Göztepe(d)
Trabzon(d)
Kocaeli
Gençler(d)
Şikeciler
Samsun(d)
Antalya
Kasımpaşa(d)

Özelikle besiktas deplasmanıyla baslayıp trabzon deplasmanıyla biten 4 maclık fikstür kol gibi. Bi de şlde tur atlarsak bunların arasına şl son 16 maçı da gelecek. O yüzden eyüp-konya-alanya maçlarını kayıpsız geçmek çok mühim

Deplasmanda kazanılan her maç şampiyonluğa 1 adım yaklaştırır. 7 deplasman maçımız var; 4 galibiyet yetecektir tabi içerde firesiz ilerlenir diye hesaplıyorum.

İçeride 6 maç 5g 1b (beraberliği FB maçına yazıyorum.)
Dışarıda 7 maç 4g 2b 1m

30 puan yapıyor böylelikle 82'yiz. İkili averaj eşit genelde kim önde olur kestirmek güç ama Fener'in en iyi ihtimal 82 yapması lazım.

Onların bizim maçı düşünce 13 maçları ve 46 puanları var bizim maça 1 puan yazdık bundan dolayı 47 diyebiliriz.
11g 2b 0m gibi bir şey yapmaları gerekiyor eğer genel averajda önde olursak; 12g 1b 0m gerekiyor.

Zaten içerde onları yenersek yüzde yüz şampiyon oluruz. Bence fark 3 puan gibi gözüksede hala ciddi avantajımız var çünkü onlar namağlup bitiremeyecek.

Hocan yogun mac temposundan sikayetci zaten, ara girmis 1 hafta bide mac mi ayarlayacak?
Hocan geniş kadroyu hazır tutmayı öğrenemedi. Gökdeniz'i altı ayda bir kupa maçında sağ bek olarak sahaya atarak hazır tutacağını düşünüyor.

Bugün bir hazırlık maçı olsa ve şu kadro 60 dakika oynasa fena mı olur?

G. Güvenç
W. Singo
K. Ayhan
D. Kahraman
E. Elmalı
İ. Gündoğan
R. Nhaga
Y. Asprilla
G. Gürpüz
A. Kutucu
A. Yüzgeç

Yedekler:
B. Şen
C. Güner
Gençler

Hocan geniş kadroyu hazır tutmayı öğrenemedi. Gökdeniz'i altı ayda bir kupa maçında sağ bek olarak sahaya atarak hazır tutacağını düşünüyor.

Bugün bir hazırlık maçı olsa ve şu kadro 60 dakika oynasa fena mı olur?

G. Güvenç
W. Singo
K. Ayhan
D. Kahraman
E. Elmalı
İ. Gündoğan
R. Nhaga
Y. Asprilla
G. Gürpüz
A. Kutucu
A. Yüzgeç

Yedekler:
B. Şen
C. Güner
Gençler
Hocan 2 gun izin vermis ne hazirlik macindan bahsediyon?

Geri
Üst Alt