- 27 Ocak 2010
- 135.417
- 100.885
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle deme allianz arena açısı oŞu açıyla 90 dakika maç izlemek çile

Papağan gibi aynı şeyi tekrarlariyorsunuz paso. Lang oynadı asprilla oynadı hazırsa o da oynayacak. Bir gsnin iyiliğini düşünen sizssiniz herkes düşmanNhaga direk 11de başlamalı, yeni transfer 11de başlamama saçmalığı bitmeli
Sezon sonu şampiyon olunca yine inlerine geri dönerler.Papağan gibi aynı şeyi tekrarlariyorsunuz paso. Lang oynadı asprilla oynadı hazırsa o da oynayacak. Bir gsnin iyiliğini düşünen sizssiniz herkes düşman
çıkar bizi bu cendereden
AğlamaPapağan gibi aynı şeyi tekrarlariyorsunuz paso. Lang oynadı asprilla oynadı hazırsa o da oynayacak. Bir gsnin iyiliğini düşünen sizssiniz herkes düşman
8 şubat 00:00 melih ağabeyin uyanın msjı
8 şubat 12:00den itibaren mete ağabeyi oranlar ile ilgili darlama
8 şubat 15:55-16:05 ilk 11le ilgili çeşitli küfürler
8 şubat 17:45 - 18:00 ilk yarı performansıyla ilgili çeşitli küfürler
8 şubat 19:00 inşallah galibiyeti çeşitli capsler ile kutlama
Bi kere bi taksiye binmiştim. Taksici Rizeliymiş. Sohbet muhabbet derken laf geldi adam "Amerika gelse dese ki; bizi çok kızdırdınız sizin ülkeye bi tane atom bombası atacağız ama nereye atalım siz seçin. Vallahi adamlara Whatsapp'tan konum atarım abi Rize'ye atın derim" dediDoğası haric hicbirseyini sevmediğim sehir,istisnalar vardır ama insani da...
Muhtemelen 87. dakikada Yunus'u yerine girerŞunu söylüyorum 90 dk Asprilla izlemek istiyorum Okannnnnnnnnn Okannnnnnn
İzlemek istiyorumm