SL 25/26 H:21 | Samsunspor 0-3 Trabzonspor | MS | 7 Şubat | beIN Sports 1

Türk hakemleri görünenden çok daha iyi hakemler. Hepsi pozisyonları görüyor zaten tempolu bir lig değil burası, kolay süzebiliyorlar pozisyonları.

Fakat neredeyse hepsi sistemin bir parçası olmayı seçerek korkuyla, talimatla maç yönetiyor. Çoğu maça göre, hatta bir sonraki maça göre mesleğine ihanet ediyor.
Şu ligde tescilliler hariç aşağı yukarı her takımın lehine alehine hemen hemen aynı oranda bir eksik bir fazla kararlar çıkabiliyor.
Ama bu namussuz şikecilere resmen kollanıyor.

Bu tescilliler karşısında korkan rezil kararlar veren hakemleri geçiyorum..
Bizim ligde hakemlerden önce sahtekar utanmaz futbolcuların konuşulması gerekiyor.
Göstere gösterr senden çıkan taçada itiraz etmezsin..Net görmene rağmen elle alakası plmayan pozisyona kuduz gibi itiraz etmezsin.Bu konuda avrupa ile aramızda anlamda çok ciddi fark var.
Hakemlerin cesur olması gerekiyor.
Bu tip sahtekar oyuncuya bakacaksın sarıyı.
İtiraz mı etti? Bir sarı daha.İkinci sarıdan kırmızı.
Bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?

Şu ligde tescilliler hariç aşağı yukarı her takımın lehine alehine hemen hemen aynı oranda bir eksik bir fazla kararlar çıkabiliyor.
ifb yi ben hep yahudi lobisine benzetiyorum hocam. Her haltı yerler ama bize şunu yaptılar bunu yaptılar şöyle haklıyız herkes bize karşı derler.

Standardı bozan bütün kararların hemen hemen hepsi onların maçlarında oluyor zaten.

Ama gel gör ki hep hakemler kötü, yetersiz deniliyor. Bence bu kadar kötü değiller, düpedüz talimat ile mesleğine ihanet edercesine maç yönetiyorlar, sorun bu daha çok.

En basit örneği, Kocaeli maçında Alvarez sarısı varken gol attıklarında rakibi bizzat tahrik ediyor, koşup önüne gidiyor ve garip garip dans ediyor. Rakip dokunduğu gibi kendini yere atıyor. Bütün bunları en başından beri 2 mt yanda orta hakem izliyor. Sarıyı gören sadece Kocaeli topçusu. Asla inanmıyorum ki o hakem Alvarez'e sarı vermeyecek kadar kötü ve kuraldan bihaber hakem. Bu yetersizlik değil, mesleğine ihanet, onursuzluk.

Ts febeyi yenmesine gerek yok. Berabere kalsada olur, sinir uclariyla oynayip kirmizi yedirsinler bol kartli bi mac olsun

75e osimeni değil de 5e onuaçu alsak daha kötü durumda olurmuyduk

bunlar olaigbe yi niye sattılar madem kanatları yok, büyük para da almamışlar, olaigbe çoğu maç 11 değil miydi, hayret

Totem mi yapıyorsunuz devamlı haftaya ts yenilecek diyerek?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cekirge bir sicrar, iki sicrar, haftaya nah sicrar. Hakem katliami olmazsa Trabzon koyar gecer.

Şu Samsun u çok rahat yenmemiz lazım deplasmanda. Samsun, ADS nin izinde gidecek bu gidişle. Aynı ADS gibi bir başkanları var.

Geri
Üst Alt