SL 25/26 H:22 | Başakşehir 2-3 Beşiktaş | MS | 15 Şubat | beIN Sports 1

Koreli eleman tjknın ingiltereye yolladığı heriften çok daha fazla iş yapar bizim ligde

Son düzenleme:
bu bjkyi kim durduracak acaba adamlar yenilmiyolar tıpkı fener gibi eyvah

Biz bu kazimi niye gönderdik? Cocuk bizde daha cok ṣans buluyordu🤦‍♂️

başakta valla daha iyi kadro var bunlardan ama yani şu mallıkların da bir açıklaması yok ömer ali denen malı şu dakikaya kadar oynatıyorsa zaten hocaya yazar direkt

Ersin üctür blowjobtasi kurtariyor

Oturdum işsiz gibi şu b.ktan maçı seyrediyorum. Şu dakikaya kadar gördüğüm; atçı kulüp bile saha parselizasyonunu bizden daha iyi yapıyor. Benim en çok zoruma giden de bu durum. Okan Buruk'un anadolu takımlarına bile oyun olarak ezilmesinin nedeni bu.

Saha parselizasyonunu ve yayılımını yaptırmayı bilmiyor Okan Buruk. Malum atçı kulüp adam adama savunma ve alan savunmasını nasıl yapıyor iyi izleyin.

Bu yüzden Okan Buruk'tan olmadı olmuyor olmayacak. Bizim takımın sahaya şu şekilde yayıldığını ve alan savunmasını yapabildiğini ne zaman göreceğiz ? Osimhen olmasa şu anda bitmiştik biz. Yazık harcanan paralara..

Yanlış adamlara doğru kadrolar veriyoruz. Doğru adamlara yanlış kadrolar veriyoruz. Yakışmıyor!

Kimisi dünyaları kaçırıyor kimisi de işte 3 şut atıp 3 gol olunca şampiyonluk havasına giriyor. Ne güzel futbol be.

Son düzenleme:
hariti çıkar artık dehşet sıçıyor ya her atağı öldürdü

Geri
Üst Alt