SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

bir ara kurtarış istatistikleri geldi ekrana, onana'nin annesi babasi olsam utancimdan yerin dibine girerdim

Tjk maçı abi tek sıkıntı gördüğüm o benim. Yenebiliriz ama en zor maç o görünen

Beyler Lang-Barış-Sane-Osimhen dörtlüsü varken (hatta beklerden hücuma çıkan Singo Sallai vs) felaket iyi bir geçiş takımıyız.

Ritmimizi bulduk, kadro genişliğini de sağladık. Sane'nin olmayışı bile canımızı sıkmıyor Lang var diyoruz vs.

Deplasman maçları bu nedenle dezavantaj değil bir avantaj olarak görüyorum. Üstümüze gelen her rakibe koyar geçeriz.

Tjk maçı abi tek sıkıntı gördüğüm o benim. Yenebiliriz ama en zor maç o görünen
Bak bu doğru fakat bu fener icinde dogru cunku sene başından beri söylüyorum bu sene netice alamasada en iyi derbi oyununu beygirci oynatıyor kim ne derse desin, takim ici moronlari olmasa fener fark yiyerek havlu atmıştı
O yuzden 8jk derbisinde 1 puan bizim icin gayet iyidir

Bak bu doğru fakat bu fener icinde dogru cunku sene başından beri söylüyorum bu sene netice alamasada en iyi derbi oyununu beygirci oynatıyor kim ne derse desin, takim ici moronlari olmasa fener fark yiyerek havlu atmıştı
O yuzden 8jk derbisinde 1 puan bizim icin gayet iyidir
Evet abi kesinlikle
Fener içerde yenebilir ama hiç kolay değil tjk maçı iki takım için de. Bize deplasman iyi gelmiyor tjk maçlarında. Fener de içerde daha çok sorun yaşamış

Kendi sahalarında yine kendilerini paralamışlar, maçı izlemedim dayakta yediler mi acaba

Okan şunu yapsın, bizden ayrılana kadar ağzımı açmam.

Valla eldeki kadro an itibariyle genişlik de kazanınca ciddi anlamda ligin çok üstünde.

Transfer dönemi de bitti, şunun şurasında kalmış 3 ay.

Bu saatten sonra hocayım diyen de topçuyum diyen de şu ligde 3 puan öndeyken şampiyonluğu vermez.

Verirse zaten evli evine köylü köyüne.

Valla eldeki kadro an itibariyle genişlik de kazanınca ciddi anlamda ligin çok üstünde.

Transfer dönemi de bitti, şunun şurasında kalmış 3 ay.

Bu saatten sonra hocayım diyen de topçuyum diyen de şu ligde 3 puan öndeyken şampiyonluğu vermez.

Verirse zaten evli evine köylü köyüne.
Okan'a ve Davinson'a BJK maçlarında bir haller oluyor. Davinson'u soyunma odasına filan kitleriz belki maç bitene kadar da Okan hocamın BJK sevgisini ne yapacağız bakalım. Allahtan Muslera yok.

Tırabzan denilen sözde fener düşmanı takımdan bundan sonra bırak futbolcuyu bir çöp bile almayın, prime ronaldinhoyu bedava verecek olsalar bile dönüp bakmayın

Geri
Üst Alt