Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.964
- 10.468
- 2.223
Abi nefes alamıyorum
Bu nasil fiks
Bjk hariç hepsi kolay geçecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi nefes alamıyorum
Bu nasil fiks
Abi nefes alamıyorum
Bu nasil fiks
Bak bu doğru fakat bu fener icinde dogru cunku sene başından beri söylüyorum bu sene netice alamasada en iyi derbi oyununu beygirci oynatıyor kim ne derse desin, takim ici moronlari olmasa fener fark yiyerek havlu atmıştıTjk maçı abi tek sıkıntı gördüğüm o benim. Yenebiliriz ama en zor maç o görünen
Evet abi kesinlikleBak bu doğru fakat bu fener icinde dogru cunku sene başından beri söylüyorum bu sene netice alamasada en iyi derbi oyununu beygirci oynatıyor kim ne derse desin, takim ici moronlari olmasa fener fark yiyerek havlu atmıştı
O yuzden 8jk derbisinde 1 puan bizim icin gayet iyidir
Okan şunu yapsın, bizden ayrılana kadar ağzımı açmam.Ligin geri kalanında puan kaybı yapmayız. Mevcut kadro genişliğinde oyun gücümüz çok yükseldi.
Okan şunu yapsın, bizden ayrılana kadar ağzımı açmam.
Her sene yapıyor zaten geçen sezonlara bakOkan şunu yapsın, bizden ayrılana kadar ağzımı açmam.
Okan'a ve Davinson'a BJK maçlarında bir haller oluyor. Davinson'u soyunma odasına filan kitleriz belki maç bitene kadar da Okan hocamın BJK sevgisini ne yapacağız bakalım. Allahtan Muslera yok.Valla eldeki kadro an itibariyle genişlik de kazanınca ciddi anlamda ligin çok üstünde.
Transfer dönemi de bitti, şunun şurasında kalmış 3 ay.
Bu saatten sonra hocayım diyen de topçuyum diyen de şu ligde 3 puan öndeyken şampiyonluğu vermez.
Verirse zaten evli evine köylü köyüne.
Abi nefes alamıyorum
Bu nasil fiks
icardiyi mutlu etmek istersek sampiyonluk giderGalatasaray takımı yeter ki konsantre olsun zor maç yok ligde.
Anti-Icardi hususunda hiçbir fırsatı kaçırmaman şahsımı mutlu etmekte.icardiyi mutlu etmek istersek sampiyonluk gider