SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

folcarelli ve oulai kante ve genduziyi nşada paramparça etmesi gerekli

tedesco ismaili oynatır diye düşünüyorum, eğer kanteye 60 m euro bağlandı sürekli oynamalı düşüncesindelerse seri kötü sonuçlar yüklenir

Trabzon başkanı veya ileri gelenleri bu günden konuşmaya başlamalı maç bittikten sonra konuşmak iş işten geçtikten sonra konuşmak olur.

Trabzon'a şimdiden sabırlar diliyorum, maç içinde ciddi hakem katliamı yaşanacak kendi adlarına. Futbolu değil hakemlerin fb yi nasıl kolladığını konuşacağımız bir maç olacak

egerki hakem itelemesi olmassa ts nin 3-4 atmasi lazim bunlara .. lakin dunku gibi ilk pozisyonda penalti verilir ts nin butun direncini kirarlar

Valla ben Onauchu dan 2 gol bekliyorum. Muçi de oynar bir şekilde, Zubkov da yetişirse iyi olur. Klişe olacak ama hakem çok önemli. Skriniar Onauchu ya çarpıp her pozisyon yere düşer çalarsa da hakem izlemeye bile gerek yok.

Bu maçta Oulai'nin performansı bizim şampiyon olup olmayacağımızı gösterecek gibi hissediyorum.

Oulai'nin hatası ve çok kötü performansıyla Fener gol veya goller atar veya TS goller kaçırırsa derim ki bu adamı hem alamadık hem de bu adam yüzünden Fener puan kazandı. Şans bizden yana değil.

Eğer Oulai iyi oynar ve gol atarsa vs transfer edemedik bu sayede Trabzon puan veya puanlar kazandı. Şans bizden yana.

fixtürdeki en kolay maçı fenerin. uyuta uyuta 2-0 yenerler. saçma maçlarda yaparlar puan kayıplarını. bu maçtan beklentim yok. hakemler de yanlarında tertemiz çıkarlar ordan

Skriniar topu kaybetti, hakem fb lehine faul verdi.

Ceza sahasında bir fb li yerde, hakem penaltı verdi.

Osterwolde faul yaptı, hakem faulü verdi. Osterwolde hakemi azarlıyor.

İsmail rakibe sert bir faul yaptı, hakem İsmal'i uyardı.

Talica ceza sahasında yerde,. Tüm fblileri kolları havada penaltı bekliyor. Hakem VAR dinliyor ve VAR hakemi çağırdı.

Herhangi bir fbli rakibe çok sert giriyor. Hakem devamke.

Trabzon atakta. fblilerfaul yapıyor. Trabzonlular çabuk kullanıyor, tehlikeli pozisyon, hakem avantajı oynatmıyor.

Her maç bunlardan birkaçı oluyor. Ama ne hikmetse biz kollanıyoruz.
Müthiş bir algı operasyonu içindeler herkesi biz hariç dahil ettiler fb yaptıkları konuşulmuyor dönüyor bir şekilde bizim maç hakkında konuşuluyor bizim yönetim desen sus pus savunan yok adamların medya trolleri desen aşırı çok savunulamıyoruz heryerden saldırıyorlar

Hakem, Var, Avar maçın sonucunu belirleyeceği bir maç olacak, skandal kararların verileceği bir maç, gündem 3-5 gün sırf bu konu olur, maçtan sonra ki gün nelere zam gelecek ? Nereler kimlere satılacak ? Nereler özelleştirilecek satılacak merakla bekliyorum.

Yine FB'nin bir şekilde 3 puan alacağı bir müsabaka.

Gönül ister ki Ts kazansin.
1770724960594.webp

Feneri yensinler, şampiyon olursak sene sonu Ahmed'i bedava verelim.

ts deriz oov nasıl iyi başladı herhalde bu sefer olacak sonra hop 1-0 yada bir kırmızı kart fb yine bedavadan alır.Bizi yendikleri derbiden beri kırmızı gördüklerini hatırlamıyorum böyle erken zamanda , sadece rakipleri görüyor ne hikmetse

Geri
Üst Alt