SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Talisca, Skriniar ceza sahası içi dışı faeketmeden her pozisyonda parende atacak, tslilere sabır şimdiden

Ts aşırı motive olup şöyle çakcaz böyle yaslayacaz moduna girerse 3 tane yer, fbli leş topçuların tahriklerine kapılmadan sabırlı oynamaları lazım, tribünler de fbyi baskı altına almalı kendi takımını değil

Geçen hafta tiyatro döneceğini söylemiştim..maci izlemeyin, spor yapın, sevdiğiniz dizi filmleri izleyin, kitap okuyun demiştim. Aynı çağrımı yineliyorum. Üzülmeye, strese değmez. Trabzonbahçeliler yenilgiye dünden razı. Eskiden Rize gibi fbliydi Trabzon. Bilen bilir. Skor tahminim 1-3

IMG_20260214_165227.webp

Handikaplı kazanır Fener maalesef. Trabzon bizim maça bilenir sanki kupalarını çalan bizmişiz gibi...

Fenerde onuacu yu tutabilecek defans oyuncusu yok. Buna millet vekili skriniar da dahil. Umarım Adamın gollerini yine abuk sabuk bahaneler ile iptal etmezler

Ts eziğinden en ufak bir beklentim yok. Bize oynar onlar anca. Boşuna kendinizi strese sokmayın.

Hakemin bir kararıyla tribün gerilir, TS saçmalamaya başlar, tribün hepten kopar, sahaya madde yağar, gerginlikte fener 2 gol atar, maç biter
Hep böyle olmuştur, yine böyle olacaktır

Geri
Üst Alt