SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Yav orta sahaya 3 tane 6 koyunca iyi orta saha kurmuş olmuyorsun şunu bir türlü kimseye niyeyse anlatamıyoruz

Süper kupa saçmalığı geride kaldı, dilerim ki bizim maça da bu orta saha 3'lüsüyle çıkarlar.
Gecen sene aynı muhabbet olmuştu fener amrabat ismail ve szymanski üçlüsü ile çıkmıştı. Bizde torreira sara mertens üçlüsü ile çıkmıştık forumda ki muhabbet aynen şöyleydi bizim orta saha çok yumuşak onların ki sert bizim orta sahayı döverler ama o iş öyle olmadı orta sahamız sayesinde kazandık onların son derece kazma orta sahası vardi

Renktaş evet dediklerin doğru ama ayağı top yapan bi takım gelir senin o fizikli orta sahanı köpek gibi koşturur kucağa alır gider.

Gendouizi - İsmail - Kante

Ne lan bu?

Bu orta sahadan ne bekliyon sen. Eğer mesele sadece orta sahaya direnç katmak ise o zaman orta sahaya ayağı top yapabilen 3 tane stoper koyalım yani ne var.
Bu konuda hak veriyorum zaten bugün abartmis tedesco

Asensio 10 numara gayet tas gibi oynuyordu ve takimi yönetiyordu

Bunu bozmasi sacma olmus, orta sahada top yapabilen adamlari yok bugün

Gecen sene aynı muhabbet olmuştu fener amrabat ismail ve szymanski üçlüsü ile çıkmıştı. Bizde torreira sara mertens üçlüsü ile çıkmıştık forumda ki muhabbet aynen şöyleydi bizim orta saha çok yumuşak onların ki sert bizim orta sahayı döverler ama o iş öyle olmadı orta sahamız sayesinde kazandık onların son derece kazma orta sahası vardi
Evt adında soyadında kanarya olan futbol profesörü 1 üye mertens oynarsa 10 yeriz izlemicem fln diyodu hala utanmadan ahkam kesiyor

Bu konuda hak veriyorum zaten bugün abartmis tedesco

Asensio 10 numara gayet tas gibi oynuyordu ve takimi yönetiyordu

Bunu bozmasi sacma olmus, orta sahada top yapabilen adamlari yok bugün

Tedesco diyor ki ben gerekirse 9 kişi kapanırım bi şekilde illa gol atarız zaten penaltı da veriyorlar vs.

Peki soru şu maçın başında TS bi şekilde gol bulursa 3 tane tutucuyla fb ne yapacak?

Beter ol trabzon. Koca kis dönemi oyuncu alamadiniz para yok diye

fener 1 puana razı çıkmış, keşke sorsalar da oynanmasa çünkü TS hurra saldırırken fener alır bu maçı

Wakayeme hala varmış hsdhsdsd son 10 dk girsin biraz gözümüz topçu görsün.

Geri
Üst Alt