Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.017
- 988
- 1.928
fb ikinci yarılarda belli bölümlerde çok düşüyor da ts değerlendirebilir mi emin değilim. Yedikleri gollere bakılırsa ts öne geçse bile skoru koruyamaz gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşı yüksekBir ispanyol takımı almalı bu asencio'yu. Neden almadılar anlamadım
Amrabat da atmıştı 90+500de falanİi haber: fb şuayip we fred'in son dk attığı kaleye değil öbür kaleye karşı oynayacak.
Zemzeme yazik olurArif abi 2 kaleciyide gordun bizim kaleciyi zemzemle yikarim
Ben mi yanlis dusunuyorum, Kante sahada yok gibi-2 kere falan duydum adini oda belki.
İsmail ve asensio goturuyor fenerde maci
Maaş ? Kimse gidip 8 m Euro maaş vermez oradan.Bir ispanyol takımı almalı bu asencio'yu. Neden almadılar anlamadım
Çok iyi baskı kuruyorlar bu konuda Tedesco baya bir fark yarattı.Febe'nin önde presi kırıldığında gol yüzdeleri yarıdan fazla azalır, başka oyun planları yok, olamaz da bu kadro ile. 2 gol de birbirinin kopyası. Uyuma Tekke bişeyler yap.
Hakem gerekeni nasıl olsa yapamaz diye düşündüklerine eminim.Hepsi öyle yaw İsmail, Talisca vs. karaktersizler sözleşmiş gibi. Taktik olmuş artık bu durum.
O yüzden bu maçta puan kaybetmeleri şart. Gaziantep maçı boşa cepten yedik. 2 maça çıkması lazım puan farkınınÇok iyi baskı kuruyorlar bu konuda Tedesco baya bir fark yarattı.