SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Heyecana gerek yok. Mac mac gidelim yeter. Takimda sakat, cezali olmadigi muddetce ins yolun sonu sampiyonluk

Bunlar bu sene her sene kaybettikleri ic saha puanlari vermeyecek. Tekrar tekrar yaziyorum, cunku gecmise gore kadro kalitesi ve derinligi cok daha fazla. Ayrica hakem ve genel kamoyu artik sampiyon olsunlar modunda. Isi cok cok ciddiye almamiz lazim.

Tam tersi. Asensio ve Talisca yokken Başakşehir'den hallice bi hücum hattına sahipler. Kerem-Musaba-Nene-Sidika?

Bu 4'lü ile sezona başlayan hiçbir takım ligde ilk 3'e bile giremez.

beyler oldu da 2 mağlubiyet aldık 3 puan farkla fener rams parka geldi. yine o maçı kazanıp şampiyon oluyoruz. elimizdeki avantajın farkında mıyız? ki boşa endişe yapan kardeşlerimiz var, feneri biliyoruz saçma sapan bir maçta puan kaybedecek.

Dün de anlattım bunu. Boş yere yangın yapılıyor. Belki de insanlar ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğu için bu kadar negatif basıyor ya da totem ayağına yapıyorlar artık orasını bilmiyorum.

tad kaçıran 1 sonuç ama maçın geneline bakarsak Fb gol lazım olsa atabilecek görüntüdeydi
bu kadar korkak oynarken son dakikalarda bir tane yiyip berabere kalmayı hak etmişlerdi aslında

maalesef önlerindeki fikstür çok kolay, artık Antep maçı gibi kazalar yapma lüksümüz pek yok

Herkes neden bu maça yüklenip akabinde öldük bittik moduna girdi anlamadım. Trabzonspor'un bir anadolu takımından farkı yok, sahaya doğru yerleşemiyorlar bile. Bunlarla içerde berabere kalışımıza o zamanda çok üzülmüştüm zira sonrasında 4 attık ki hakları oydu.

Fenerbahçe'nin ligde kalma uğraşı veren takımlara karşı işi çok zor. Beşiktaş'ı da benzer şekilde yeneceklerdir.

Top kenara inince 18 üzerine çıkarıyorlar çünkü hedef santraforları yok. Trabzonspor bunu tam 98 dakika oynanılan maçta algıyalamadı çünkü oyun farkındalığı olan oyuncuları yok her aksiyonda geç kaldılar. Fenerbahçe agresif ve istekli oynayınca ön alana her çıktıklarında tehlike yarattılar. Olağan sonuç.

İsmail bizde olsa, hoca futbolcudan saymaz, yüzüne bakmazdı. Kerhaneci takımına en çok enerji katan, bulunduğu bölgeyi dolduran, top kazanan ve hücum üretkenliğine de katkı yapan adam durumunda. Her şey yetenek değil; mesela Lem-Tor-İso hattı çok az rakibe üstünlük verir, üretkenlik anlamında da şimdikinden iyi olurdu. Hücum sürekliliğini sağlamak için topu hızla geri almak, futbolun temel prensibidir.

Sara' nın form tutması ümidimi artırıyor. Lemina-Torreira-Sara nın sağlığına ve formuna duacı olacağız artık...

Bu arada bu sefer net diyorum bunları hacamat ederiz bizim sahada defansları elek gibi atılan neredeyse 5 toptan 3 ü geçti

horon moron çekmişler maç sonu stadda heriflerin o kadar umurunda değil müsabaka. İfb bunlara sahte GS nefreti yükleyip kandırdı yakında dostluk antlaşması bile imzalar kupamızı GS çaldı filan derlerse şaşırmayalım.

Lemina sakatmi? Kimse yazmiyor kadrolara, asil boyle maclarda leminaya ihtiyac var... herif big game player

Geçen yıl Trabzon’u 4-1 yendikten sadece 2 hafta sonra içeride kayseri’ye 90+’da puan kaybettiler.
Yine ondan önceki yıl 2-3 trabzon’u yendikten 2 hafta sonra Sivas’a puan kaybedip şampiyonluğu vermişlerdi. Ondan önceki yıl da Trabzon’u 3-1 yendikten hemen sonra Giresun ile berabere kalmışlardı sanırım.

Nedense bir Fenerlilerin bir de sizin bu gaza gelişlerini bitmiyor. Geçen yıl Fenerbahçe 22 maçta 17 galibiyet almıştı. Ondan önceki sezon 18. Bu sezon 15. Ama işte. Size gaza gelmek için bahane lazım.

Kripto kuşları konuya alabiliriz.

Sıralı olarak;
“Fener kesin şampiyon olur”
“bunlar puan kaybetmez geçmiş olsun”
“Biz büyük maçlarda böyle oynamıyoruz”
“Adamlar bir şekilde kazanıyor”

Yorumlarını bekliyorum. Fırsat bu fırsat saçma sapan Alanya, Paşa maçlarında puan kaybeder 2-3 haftaya

Çok şükür yine yanılmadık, gaza gelen Fenerliler ve bittik bizcilerin gözleri yaşlı

Geri
Üst Alt