SL 25/26 H:22 | Trabzonspor - Fenerbahçe | 20:00 | 14 Şubat | beIN Sports 1

Ts yeni stadı yapıldığından beri fb ile 9 maç oynamış 5 tanesini kazanmış icerde..

Jesus dönemi fb yi icerde yendiler lider olduk
Ertesi sene deplasmanda yendiler o hafta yine lider olmuştuk..

Puan kayıplarının çok az olduğu bu sezonlarda çok kritik 2 galibiyet aldılar fb ye karşı çok işimize yaradı..

Son 2 sene kaybettiler ama üst siralarla çok işleri kalmamıştı..Ki o 2 maçı da son anlarda kaybettiler..

Ts şampiyon olduğu sezondan beri ilk kez üst tarafa bu kadar yakın.. Kazanırlarsa fb ile puan farkı 1'e düşecek bizle de 7 puan farkı koruyacaklar..Icerde bizle oynayacakları maçı, gs-fb maçını falan da düşünüp ufaktan hayal kurma şansları bile olacak şampiyonluk için..Bu maç sezonu devam ettirebilmek için çok çok önemli..

Ben fb nin kazanmasını çok zor görüyorum.. Kazanırsa da tek teselli ts baya dağılır üst taraftan kopar bizim ts deplasmanı da bir tık rahat olur..

55
49

maç öncesi görmek istiyorum look at the tabelaada

IMG_7852.webp

Fbnin derbilerden 10 puan çıkarıp bizim şuana kadar 3te kalmamız da üzücü olur baya o yüzden tsnin bir seferlik satıştan vazgecmesi lazım

Bugünki fb nşada max 1 gol atar ama hakem devreye girip tslilerşn de mallığı tutarsa 0-2 kazanırlar

Ortasahada ts çok diri, kante genduzi ikiz dingilini ezmeleri lazım

Folcarelli ve oulai orta sahasina fener üstünlük kuramaz eger guendouzi ve kante ile baslarsa

Ismail yüksek oynarsa sanslar esit ama kante’nin oynamasi bence trabzon icin avantaj olur cünkü adam hic bir sekilde hazir degil arabistan temposunda oynuyor

trabzonspor'un mental olarak kırılmaya müsait bir takım olması. (kköy'deki maçta hakem bir nizami gollerini vermedi diye maçı bırakmıştı adamlar).

trabzonspor'un kadrosunun son derece dar olması.

fb'in bu maçı hedef maçı olarak görecek olmasından dolayı muhtemelen üst düzey konsantre olacak olması.

hakemlerin malum performansları. (türk hakemleri ve VAR'ı ile fb'in akıl almaz istatistikleri var 2 senedir).

bu sebepler yüzünden, galibiyete yakın taraf malesef fb görünüyor. ts'un 1 puan alması bile mucize gibi görünüyor.

Trabzonun daha yaralı parmağa bir kere çöğdürdüğünü görmedim, Fener alır.

Geri
Üst Alt