Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.199
- 66.312
- 4.843
Mizahın tam vaktiEkli dosyayı görüntüle 317068
Böle oldum kuponum yatınca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizahın tam vaktiEkli dosyayı görüntüle 317068
Böle oldum kuponum yatınca
Normalde faul vardı o pozisyona Antalyalı 7 numarayı zıpladığında arkasındaki Fbli tek eliyle itmişti ama gol olsa gol verecekti tabi.Lan varya son saniye atıyorlardı
Bize karşı da canla başla oynarVeysel Sarı oynamazsa belki Antalya puan alabilir. Bu adam her fener maçında ekstra kötü oynuyor. Zaten 37 yaşına gelmiş, hala nasıl Süper lig'de banko oynayabiliyor, anlamış değilim.
böyle bir sonuç bekliyordum ben de ama keşke yenilselerdi daha iyi olurduİngiltere dönüşü fb puan bırakabilir. Beraberlik fena olmaz.
Futboldan anliyorsun takip ettimUlan bilim adamımıyız biz analizde analiz diyon .
Al fener fikstürü noldu paşa antalya kek diyordun 4 pt bıraktılar .
Şmpluk maçlar azaldıkça ayakları titreyecek daha çok puan kaybedecekler .
Sene sonuna kadar 2 yenilgi alacaklar demiiştim sana, arkasındayım hala bu lafımın.
Bayragını hazırla şmpluk için![]()
Uğursuz olmasa da şom olarak Yiğit var.Yok mu forumda şom ağızlı uğursuz biri.
Şu Asensio'ya nazar değdirse bir kaç hafta sakatlansa.
dün sanscheze yapilana faul bile vermedi serefsizler. Direkt kirmizi kartti. Bu eziklerin posizyonunda hic birsey yokUlan bu mert müldürün pozisyonu nasıl penaltı yaw herkes penaltı diyor aptal mi bunlar
Dün osimhene yapılan bin kere penaltıydidün sanscheze yapilana faul bile vermedi serefsizler. Direkt kirmizi kartti. Bu eziklerin posizyonunda hic birsey yok
Şmp olursa senle bi date yapalım artık kordonda alkol alıp ardından çimlerde yuvarlanmak isterim senleFutboldan anliyorsun takip ettim
Ekli dosyayı görüntüle 317076
Jokerlerini kullanamadilar haklilarPenaltı falan diyorlar nerde var penaltı