SL 25/26 H:24 | Antalyaspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 1 Mart | beIN Sports 1

Ederson 3 hafta yok, oosterwolde 3 hafta yok demediler mi? Herifler resmen İngiltereye gitmek istememiş ya da maaşlarda sıkıntı var

Küme düşme ihtimalin var, 4 bin liraya bilet satıyorsun. Ne rezil yönetici bunlar. Sanki Fb yıldızlar karması da Antalya halkı bu parayı verip maça gelecek.

Antalyaspor XI: Julian, Hüseyin, Veysel, Gianetti, Paal, Soner, Ceesay, Ballet, Doğukan, Storm, Streek.

Fenerbahçe XI: Ederson, Semedo, Yiğit Efe, Oosterwolde, Levent, İsmail, Kante, Guendouzi, Asensio, Kerem, Cherif.

Sami Uğurlu: "Maça mental olarak da fizik olarak da hazırız. Umarım tüm planlarımızı sahaya yansıtıp buradan galibiyetle ayrılırız."

Ederson'un sakatlık mevzusu zaten komediydi. Ne olduğu belli değil, maç sonu Tedesco çıkmış 3 hafta yok diyor. Burada yürüyüşüne göre bakıp atılan yorumlara benzemişti.

bu akşam FIRTINA var

Ocssterwolde nasıl iyilesti

Antalya eger savunma da beklerse fener acmakta zorlanir cünkü üc ön libero ile cikmislar

Antalya tam aksine acik oynarsa fener orta saha da üstünlük saglar trabzon macinda oldugu gibi

Kerem hat-trick yapabilir karşısında stoperden bozma Hüseyin Türkmen kazması var

Bu keltostan beklentim yok. Benim beklentim eski Molde hocası Moe'li Kayseri'nin bunları Duman etmesi

Geri
Üst Alt