SL 25/26 H:24 | Antalyaspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 1 Mart | beIN Sports 1

Adamlar zor fikstur GS, kolay fikstur FB diyip dururken en kolay 2 maçlarinda gidip puan kaybj yasadilar

son pozisyonda antalya 2ye 1 topla gidecekken hakem niye bitirmiş maçı

b50b5c59-bc3a-482e-bf61-ae177876158b.webp

Bitirmese yenilmişlerdi

2-2 mi 2-2 mi antayadaannn

fener dün 14 korner kullandı bunlarında 9unda fenerli birileri yerdeydi maç devam ederken.

inanılmaz bir skills kazanmış herifler hakemi baskı altına almak konusunda.

duran top olsun, ortalık karışsın biri kendini atsın yeter b,elki penaltı verir hakem. inanılmaz bir camia

o değilde 2-0'dan sonra Antalya o kadar kötü savunma yaptı ki. Hücum zaten 0'dı ballet dışında. Ama savunma bu kadar kötü yapılır anca.

3. bölgeye geçerken fener hep tek pasta kanat oyuncusunu buldu ve o kanat oyuncusunun içeri dribbling yapabileceği boşluğu buldu.

fener 4 bile atar bunlara dedim nitekim 2'de kaldılar.

fener'in bu rezalet antalya'ya karşı puan bırakması çok sürpriz oldu. çok da iyi oldu.

fener dün 14 korner kullandı bunlarında 9unda fenerli birileri yerdeydi maç devam ederken.

inanılmaz bir skills kazanmış herifler hakemi baskı altına almak konusunda.

duran top olsun, ortalık karışsın biri kendini atsın yeter b,elki penaltı verir hakem. inanılmaz bir camia
Asensio nun penaltı almak için durup dururken kendini havaya atıp sonra sniper vurmuş gibi yere düşmesi en komiğiydi.

Direğe odaklandık ama Antalya kalabalık kontraya çıkıyormuş arada kaynamış ya neyse

1772433839078.webp

28 ikili mücadele.

Çocuk canını dişine takarak oynadı. Çok hıpaladı feneri akşam. Galibiyetle bitirseler çok daha fazla konuşulurdu performansı.

Herkes skriniar diyor ama geride kapanıp hızlı atağa çıkan her takima zorlanıyor fener antalyada ilk yarıda bunu cok iyi yapti 2.yarida erkenden ortasahayi kapatsa 3 puanı almislardi

son bir haftada adamların yaşadıklarına bak:
1- 90+5 de atıp coşuyorsun 90+8 de berbat bir takımdan gol yeyip çöküyorsun
2- umutsuz çıktığı avrupa maçında rakibin yedek çıkıyor erken bir vakitte 2-0 yakalıyorsun umutlanıyorsun ve çöküyorsun
3- dün 2-0 yenik duruma düşüyorsun rezalet oynarken Allah yardım ediyor 2-2 yapıyorsun umutlanıyorsun son saniye top direkten dönüyor çöküyorsun
:))))) travmasız gün geçirmiyorlar

Daha önce yazılmıştır muhtemelen ama ben de yazmak istedim. Aston Villa ve iki Nottingham maçı dönüşü de puan kaybettiler. Temposuz laylaylom Avrupa maçları yormadı tabi bunları. Bizim gibi CL oynasalar puan farkı +10 olurdu muhtemelen. Ayrıca özellikle ilk devre kadroları bize göre oldukça genişti.

Geri
Üst Alt