SL 25/26 H:24 | Antalyaspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 1 Mart | beIN Sports 1

Veysel beni çıldırttı ya monitörü paramparça edecektim aşağılık herif hadi golü attın kalene olur futboldur 90 dakika nasıl bu kadar rezil bir şekilde oynayabilirsin her aldığı topu fenere vermek için canını ortaya koydu

Bu puan kaybı iyi oldu, biz zor fb kolay fikstüre girerken en azından 2 beraberlik hakkımız var şimdi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka Maka bu gerizekalı Anadolu kulüpleri yüzünden adamlar namağlup 3. olacaklar

İsmail yine ne el kol hareketi yapıyor
Namussuz şerefsizin önde gideni.Adamım diye ortalıkta dolanıyo kahpe çocuğu.
2-2 den sonra maça baktım.Antalya çok kötü bir takım.Çok kalitesiz kadro.Şu takımı bile yenemediler.Abi bize nasıl hayvan gibi savunma yapıyor bu takımlar anlamıyorum.Antalya geride biraz sağlam dursa vermeyecek puanı.Onu bile beceremiyorlar.
Birde abi niye bunların maçlarda özellşkle berabere veya geride olduklarında bu kadar uzatma veriyorlar.Ulan 7-8 dakikadan aşağı olmuyor.onursuz şerefsiz hakemler

İkinci bir denizli vakası mı, son saniye üst direk mi

Parks And Recreation Wow GIF

Fenerin puan kaybı iyi oldu. Çünk haftaya bjk'ye yenilcez 🥲😔

Valla yenilseler çok daha sevinirdim taze geçen hafta 10 kişiden son dakika yedikleri kadar keyif vermedi ancak ligin kadro olarak açık ara ptt 1.ligde bile küme düşecek 2 takımından birine puan kaybetmeleri de bir keyif

Bu mallar namaglup ikincilige.kosuyor en komigide bu

Ulan bilim adamımıyız biz analizde analiz diyon .

Al fener fikstürü noldu paşa antalya kek diyordun 4 pt bıraktılar .

Şmpluk maçlar azaldıkça ayakları titreyecek daha çok puan kaybedecekler .

Sene sonuna kadar 2 yenilgi alacaklar demiiştim sana, arkasındayım hala bu lafımın.

Bayragını hazırla şmpluk için

Geri
Üst Alt