- 18 Temmuz 2009
- 80.617
- 235.300
- 5.093
Yemişim Avrupa maçını, şu maçta puan kaybının bahanesi olamaz.
Adam gibi top oynayacaklar, bitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenham gelir mi? Biraz da bundan bahsedelim.Yemişim Avrupa maçını, şu maçta puan kaybının bahanesi olamaz.
LivTottenham gelir mi? Biraz da bundan bahsedelim.
Sane oynamasın zaten. Asprilla oynasın razıyım.Bu maçta davinson, Abdülkerim, baris, torreira, lemina, osimhen normal şartlarda oynamamasi lazım. 120 dk lik juve maçından sonra bu maçta üst düzey top oynarlar mi bilemiyorum. Sıkıntı şu ki sane ilkay icardi bu maça konsantre olabilirler mi tam bir soru işareti. Özellikle sane aşırı vurdumduymaz.
Alibeyköy cep otogarı stadyuma daha yakın.Arkadaşlar iyi akşamlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım olacak.
Bu maç için şehir dışından geleceğim biletimi falan aldım. Doğu tribünden maçtan sonra en yakın otobüs için nereyi kullanmam gerekir?
Bir de Otogara gitmeden en yakın yazahaneye nasıl giderim.(Pamukkale)
Şimdiden teşekkürler
Umarım güzel bir galibiyet alırız.
Kesinlikle liverpool gelmeli tottenhama elenirsek fb lig 17.sine elendi gs de 16.sına algılarıyla uğraşmayalım bir de
Gidip abuk subuk kadro çıkartmaz ins
Singoyu orta sahada beğendim demis bence orta saha oynatacak. Hocam 10 dklik doğaçlama performanslarla topculara mevki devşiriyor.Singo stoper yapacak yine davinson ilk golü yedirdi diye
Güven yalçın 0.5 üst banko yani
Singoyu orta sahada beğendim demis bence orta saha oynatacak. Hocam 10 dklik doğaçlama performanslarla topculara mevki devşiriyor.