⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Ugurcan
Boey singo apo jakobs
Lemina nhaga
Yunus/asprin sara lang
Icardi

Osi, bay, salai ikinci yari girerler

Sane 2-3 hafta gözume gözukmesin. Gidip ekstra antreman mi yapiyor ne yapiyorsa yapsin. Dkya gitmek istiyorsa kendine gelmeli yoksa sezon sonu vedalasiriz

Baya rotasyon lazım bu maç 3 puan kritik

Kazanacağımızı pek sanmıyorum. Hayırlısı.

Tekrar rotasyon yapip oyunculari alisik olmadigi bölgelerde oynatirsa ikinci konya maci bizi bekler.

Maç boyu hep şunu düşündüm Thuram bizde olsa neler olurdu diye,Bu tarz bir oyuncuya okadar çok ihtiyacımız var ki.Ayan beyan belli.Oshimen i nasıl beslerdi.Bence bu yaz paraya kıyıp sadece bu cocucu alsak bence yeterli.

ister rotasyon yapsın ister tam kadro çıksın alanya favori.

İlkyarı çöp olmadan işi bitirmeliyiz. Rotasyon veya oyuncu değişikliklerini skoru ele geçirdikten sonra yapmak en iyisi

Hem fiziksel hem mental olarak diri kalanları 11'e atalım. Singo, Boey, Sallai üçü de 11'de olabilir. Yunus mutlaka oynar, Lang ve Sane aşırı yorulmadı onlar da oynayabilir. Osimhen mecburen sahada olacak, skoru alırsak kenara alabiliriz.

Eren ve Apo kart sınırında BJK derbisi öncesi. Geçen hafta Apo temizlese çok iyi olacaktı. Şimdi önünde daha zorlu maçlar var.

Mental olarak bitik vaziyetteyiz. Sebebini de anlayamıyorum. Rakibin mentalinin bittiği hafta şu duruma düşmek saçmalığın daniskası.
Kurşun mu döktürüyonuz, psikoloğa mı gidiyonuz, karıya mı gidiyonuz napıyosanız yapın, şu morakinizi bir an evvel düzeltip maçlara dönün.
Yoksa ki Lig gidecek çok bariz görünüyor bu.

Geri
Üst Alt