⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Osimhen'i doğru düzgün besleyemiyoruz eleştirisine pek katılmıyorum. Arada sırada daha iyi pas atabileceğimiz aşikar ama besleyemiyoruz olayı bence doğru değil.

Napoli'nin şampiyon olduğu Osimhen'in de gol kralı olduğu sezon Napoli'de attığı gollerin tamamı.

Eğer mesele ceza sahasında zbam diye şut çekebileceği pozisyonu yaratmak ise onu zaten İcardi'ye yapınca da gol oluyor.

Napoli'de attığı goller. 3-4 tane gerçekten al da at dercesine pas veya orta ile golü var. Onun harici pozisyonlar buyrun izleyin zaten. Napoli'de de yine aynı şekilde muhteşem atletizmi, kaleciden seken toplara herkesten önce verdiği reaksiyon ve yaptığı fantastik işler sayesinde zaten fark yaratıyor kendisi.

Nedim Sertyorum

Icardi kadar kafana taş düşmesin ins hocam

Osimhen 90 dk çıkaramaz muhtemelen herif k.çını yırttı 120 dk juve deplasmanında İcardiyle başlayıp son 30 dk Osimheni almak mantıklı olabilir.

Kazanmamız lazım arkadaş, Beşiktaş maçı öncesi sezon biter bizim için aksi halde, 2 maçı da alırsak yüzde 90 şampiyonuz

Onuncu haftalarda X maçı alsak ligi kırdık, kırıyoruz diyorduk. Geldiğimiz noktada kolumuz kanadımız kırılmak üzere. Araya Liverpool'u da sokunca lig epey zora girdi.

-----------Uğurcan------------
Singo--Sanchez-Apo-Jakops
-------Nhaga--Lemina------
Asprilla----Yunus----Lang
-----------Osimhen----------

İlkayı derin oyun kurucu, Singoyu box to box Sarayı da ofansif 8 olarak kullanırsak lemina-torreiranın bitik durumda olduğunu düşünürsek en mantıklı senaryo gibi duruyor. Normal nhaganın da ilk 11 çıkması gerektiğini düşünüyorum ama hafta içi kupa maçı var onda oynatmak daha mantıklı.

--------------------------Uğurcan---------------------

Sallai--------Davinson----Abdülkerim/Lemina-------Eren

-----------------Singo-----İlkay------Sara-----------------

Sane---------------İcardi/Osimhen-------------------Lang

ucl den alacagımızı almışız hatta fazlasını bile ama bizim taraftar hala gevşekçe lpool maçı konuşuyor ,oyunculara diyoruz konsantre degil gevşekler diye ama taraftarda da inanılaz gevşeklik şımarıklık var bu sene
Bu durum yok avrupayı önemsemene veya ikinci piana atmak değil.Bu taraftarın tamamen iş bilmezliği.
Arkadaş iki kulvarda önemli.Liver turunu geçmek zor.Takımın genel durumuna bakıyoruz düzeltilemeyen hatalarla birlikde liver maçında ümidimiz az.Zaten beklenen hedefide aşmış durumdayız.Tabiki daha iyisi olsun isteriz.Bu yüzden lige kesinlikle öncelik vermeliyiz.

Alanya maşında ilk 11’im
Uğurcan
Singo sanchez apo jakop
Torrera. Lemina sara
Sane Osimen lang

Sakatlık durumu falan yoksa rotasyona falan gerek yok.Aksi bir durumda değişikliği erken yaparsın.
İki maç üst üste oynamayan adamlara bu kadar para vermeye gerek yok o zaman.
Avrupayada hiç gitmeyelim.

Lan geçen hafta rotasyonla ne hale geldik. Hala rotasyonlu kadrolar yapanlar var. Okan müstahak size.

Cenk Ekim

Durduk yere gergin başladım lan cts sabahına. Neyse öyle böyle yeneriz bugün.

Geri
Üst Alt