⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray - Alanyaspor | 20:00 | 28 Şubat | beIN Sports 1

Şu noktadan sonraki tüm lig maçlarımız CL maçı değerinde sayılır ve kalan tüm maçlara çıkabilecek en iyi kadro ile çıkılmalı yorgunluğa bağlı belki 1-2 değişiklik olabilir. Gerçek manada rotasyon yapabileceğimiz tek maç hafta içindeki kupa maçı onun dışında yok.

Bugün idman yapmadılar mı yav diyecektim yapmışlar fotolarını gördüm, iyi bari keyifler yerinde

Osimhen'i doğru düzgün besleyemiyoruz eleştirisine pek katılmıyorum. Arada sırada daha iyi pas atabileceğimiz aşikar ama besleyemiyoruz olayı bence doğru değil.

Napoli'nin şampiyon olduğu Osimhen'in de gol kralı olduğu sezon Napoli'de attığı gollerin tamamı.

Eğer mesele ceza sahasında zbam diye şut çekebileceği pozisyonu yaratmak ise onu zaten İcardi'ye yapınca da gol oluyor.

Napoli'de attığı goller. 3-4 tane gerçekten al da at dercesine pas veya orta ile golü var. Onun harici pozisyonlar buyrun izleyin zaten. Napoli'de de yine aynı şekilde muhteşem atletizmi, kaleciden seken toplara herkesten önce verdiği reaksiyon ve yaptığı fantastik işler sayesinde zaten fark yaratıyor kendisi.

İtalya ligiyle bizim lig arasında fark var.
Ben mesela pozisyon hazırlamaktan çok osimeninde bireysel olarak baskı ve presten daha fazlasını bekliyorum..Özellikle sırtı dönük oyunu falan daha çok yapmalı..Ceza sahası içinde sırtı dönük alıp pozisyon falan yaratmalı.Tamam adam geçme pas kaliteside iyi olmayabilir.Ama diğer konularda daha iyi olmalı.
Evet rezalet bir orta konusu var.Çok büyük rezillik bu durum.Ama osimen konusunda bence çok duygusalız ve osimenin eksiklerini görmüyoruz.
Sürekli Osimeni hala doğru kullanamıyoruz diyen bir taraftar olarak söylüyorum bunu

Langı dışarıya alıyorum bizim orta saha ve kanatlardada ciddi sıkıntı var.Sahada birbirlerinden habersiz gibi oynuyorlar.Hiçbir organizasyon yok.Sanki bunlar birbiriyle antreman yapmıyor.Lig maçından lig maçına toplanıp maça çıkan adamlar gibi.

Kapanan takımlara karşı at barış birşeyler yapsın at saneye birşeyler yapsın ama bu adamlar kapanan takımlarad karşı rezil oynuyor.Direk top kaybı veya hatalı pas.Orta saha zaten lemina defansın arasında.Tor sürekli top istiyor oyun kuruyor ama ofansa etkisi olmuyor.Sara etkisiz elaman..
Yana pas geriye pas o kadar yavaş paslaşıyoruz ki rakip çok rahat savunma yapıyor.Birde rakip geriden oyun kurmazsa apışıp kalıyoruz.Top kapmadada sıkıntı var.Dönen topları tor alırsa alacak veya top kaparsa kapacak yoksa top falan kapamıyoruz.Bu yüzden hep yerleşik savunmaya hücum ediyoruz.

Şu maçı kazanmak yetmez, farklı bir skorla ve iyi oyunla kazanmak lazım ki camia üstündeki ölü toprağını atsın.
Artık bir zahmet reaksiyon versin takım son 2 maçtaki rezillikten sonra.

Singo'nun bek olarak 11 başlayacağı ilk maça kadar maç izlememe kararı aldım

ucl den alacagımızı almışız hatta fazlasını bile ama bizim taraftar hala gevşekçe lpool maçı konuşuyor ,oyunculara diyoruz konsantre degil gevşekler diye ama taraftarda da inanılaz gevşeklik şımarıklık var bu sene

Okan her seferinde ders aldık deyip sonra yine akıllanmaması. Yarın ki kadroda yine çorba yapacağı açık ve net :)

Bence sağ bek Boey stoper Singo sol bek Eren olur

Forvetede denildiği gibi İcardi başlar kanatta mutlaka Sane olur

yarın kulübede de rotasyon yapalım okan buruk yerine pereira çıksın başımızda

Bu maçta olası bir puan kaybının herhangi bir izahı olamaz. Çıkıp tokatlamamız gerekiyor. Kadromuz derinliğimiz ve kalitemiz bunu gerektiriyor.

Takımdaki yorgunluğu en iyi hoca biliyor ama o fenerli irfanın laflarını cok kaale almasa iyi olur

Geri
Üst Alt