Oğuzhan Yıldırım
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2013
- 1.664
- 686
- 1.103
Nedim nerdesin gol olmadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda biraz haksızlık ediyoruz hocaya genelde bunlari ic sahada hep tokatladik hemde ezici oyunla 2 sene oncede gayet kontrollü bir oyunla 0 1 kazanmıştık puan verdiğimiz maçlarda genelde kirmizi filan yiyoruz Bu sene davinsonu hatirlayinBen eğer bjk kadar istersek karşımızda anadolu takımı gibi kalacağını düşünüyorum.
Ama okanb nin bjk ye karşı çok motive olacağını sanmıyorum. Takımıda motive edemeyecek.
Furkanım atladığın nokta bizde top oynamıyoruz genele baktığın zaman bu sene iyi diyebileceğimiz maç sayısı yüzdeye vurursak %20-25 arasıdır.herifler gram top oynamadan korner golüyle kazandı bunları yenemezsek sanırım 1 ay ceza alacak kadar sövebilirim

sıkıntı bizde zaten rakiplerde hiç bişey yok bu akşamda bi reaksiyon göremezsek önümüz karanlıkFurkanım atladığın nokta bizde top oynamıyoruz genele baktığın zaman bu sene iyi diyebileceğimiz maç sayısı yüzdeye vurursak %20-25 arasıdır.![]()
Biz iyi olsak zaten alayını vururuz da işte olay bizde bitiyor.sıkıntı bizde zaten rakiplerde hiç bişey yok bu akşamda bi reaksiyon göremezsek önümüz karanlık
Bizim milyon Euro'luk topcularimiz maç seçiyor CL oldumu oynuyorlarherifler gram top oynamadan korner golüyle kazandı bunları yenemezsek sanırım 1 ay ceza alacak kadar sövebilirim