⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Gerekirse Singo Boey oynasın ama Sane Sallai oynamasın liverpool maçında

Sane'yi daha hareketli beklerdim böyle giderse erken çıkmalı Lang girmeli

Sane asist verse de kaptırdım toplar sıkıntı yaratıyor... lang sane değişikliği iyi olabilir. Sara da şu paslarda daha kaliteli olmalı...

Ha bu arada Sane’den hiç memnun değiliz ama asisti yapan da o
Eliyle atmış gibi gönderdi topu

Konsantrasyon çok iyi, sakin sakin de bitirdik devreyi. 2. yarı kırmızı görme, geriye de yaslanmayıp güzel top yap, al 3 puanı dön.

Orkun, Agbadou ve Murillo.
Ilk yarıda da kırmızı görecek kadar hareket yaptılar ama bunların biraz daha üzerine gitmek farz
İkinci yarı onların 10 kişi kalma ihtimali çok yüksek

En az 1 gol daha bulmanın yanısıra Orkun'u attırmak lazım, çok müsait. Sane gayet iyi ama garip bir isteksizlik var.

O pozisyon da penaltı gibiydi ya... Tekrarlarına bakıcam ama... Adam bodozlama kontrolsüz gelmiş, topa da dokunamamış, Barış'a dan diye girmiş gibi gördüm...

Bro ne demek istediğini anlıyorum ve sana hak veriyorum. Ama Haaland'a karşı yeterli 2-3 stoper var zaten :d
Haaland karşısında çok bariz ezildiği için onu örnek verdim ama demek istediğim hızlı rakiplere karşı ağır kalması. Haaland biraz uç örnek oldu evet :) Ama bu maçta gayet iyi oynuyor şu ana kadar, nazar değmesin

Osimhene verilen sarida kriz gecirdim. Hakem cekilmis ordan, hicbirsey yok. Disardan gelen tepkilere ve kalecinin yatmasindan 2 dk. Sonra hakemin sari verme geliyor aklina. Sanenin pozisyonu kirmizi sanki ama ayni pozisyonu bizim icin kacdefa vermediler örnegin sara mener maci, bu yüzden koskoca sezon bikerede biz yararlanalim bunlardan. Sasirdim nasil hemen vara kosmadilar. Gerci hakem sari olarak görmüs var tamam demis. Egerki hakem faul vermese veya normal faul verse ozaman is yasti vardan.

Geri
Üst Alt