⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Ev sahibi olduğu derbiyi yabanci hakemin yönettiği tek takım biziz 😑

Puan kaybetme kredimizi bu maçta kullanmayalım mümkünse. Trabzon ve Göztepe'de kaybetsek eyvallah ama bu Fener artığı tinercilere kaybetmeyelim.
Geçen sene olduğu gibi saçma sapan kart da görmez ve takımı sahada eksik bırakmaz umarım futbolcular. Sakin kalmak önemli bu maç için. Zaten futbolcu kalitesi olarak onların çok çok önündeyiz. Sadece bunu sahaya mental ve kollektif olarak yansıtmamız yetecektir. Kadro da aşağıdaki gibi olabilir.
Uğurcan
Sallai-Davinson-Apokerim-Jakobs
Lemina-Torreia
Sane Sara Barış
Osimhen

Sanki böyle 0-1 veya 1-2 kazanacağımız ama rahat 4 tane atardık yazık oldu diyeceğimiz bir maç olacak gibi.

Orkun min bir tane kırmızılık müdahale yapacak ama kart çıkmayacak. Şimdiden yazıyorum

Bjk'nin kulübe çer çöp bizimki canavar gibi olacak. 60-70'e kadar en kötü berabere götürebilirsek 3 puan işten bile olmaz.

ilerde osimhen ve barış'la ayı boğan presi yapacağımızı düşünüyorum jknın stoperlerı baskıyı görünce hata yapan tipte

Sol bek kesinlikle Jakops olmalı. Sağ bekte kim oynarsa benim için ok. Sallai'ye laf edecek değilim sene başından beri çok iyi oynuyor. Boey zaten bildiğimiz Boey ama biraz form tutması lazım. Singo stoperde ne kadar vasatsa kanat bek gibi oynadığında tam bir azman.

Bireysel hata yapmazsak (özellikle Sanchez), duran topları iyi savunursak kolay kolay gol atamazlar gibi. Aşırı havalandılar zaten, büyük beklenti var. Sakin kalıp bir tane saplarsak soğuk duş etkisi yaratır, o beş para etmez özgüvenleri de dağılır.

Ugurcan
Boey Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osi

böyle olur. Bence
Torreira/Lemina Sara
Baris Sane Lang
Osi

olmali. 8de Sara daha önemli oyun kuran kalmiyor Apo haric

Sekiztasi 8-0 yenip 2. olacagiz

Sekiztasa 8-0 yenilip sampiyon olacagiz