⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Bjk ve ts ikisinden bir galibiyet bir berabetlik almamız laxım. Hangisini yenetiz bilmem.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik taktik maçı olmanın ötesinde. Daha çok isteyenin kazanacağı maç. Bizim oyuncular biz şampiyon olacağız diye çıkarlarsa koyar geçeriz

Beşiktaş’ın savunması top çıkarma özürlüsü.

Yunus - Osi - Barış presinde bu maç %100 gol buluruz

İç sahada Juventus’a nasıl oynadıysak birebir aynı şekilde aynı taktikle oynamalıyız

Yabancı oyuncularımız kendini Liverpool maçına saklamak suretiyle dümenden oynarlarsa şansımız olmaz yok odak verirlerse ben yeneceğimizi düşünüyorum.
Beşiktaş'ın 3 kilit parçası var 2 tanesi bu maçta olmayacak. (Emirhan,Toure)
Hücumdaki diğer elemanlarının bize ters gelecek bir oyunları yok hele Rafa'dan sonra öngörülebilir ve kontrol altında tutulabilir bir takım.
Yine hep dediğime getiriyorum lafı burada rakip değil biz ne durumda olacağız işte skoru o belirleyecek. Full focus tam 1 hafta bu maça hazırlanmış Galatasaray bu maçı ka za nır.

Kredimiz burada biter. Adamlar baya formdalar ve tersler bize

Gedson yok, rafa yok bunlar bizim belalılarımızdı.. güncel kadrolarından da el bilal yok, bir de sadece osimhen’e karşı motive olan emirhan yok

IMG_0678.webp

Okan bey ve bjk arasındaki bağ nedeniyle her maç bizi bunlara rezil ettirmesi
Vodafone deplasman fobisi
Takımın sahadaki olumsuz görüntüsü
Kargaların 2-3 galibiyet ile özgüven kazanması
Mevcut sezondaki derbi fakirliği
Hakem faktörleri

Bunları alt alta koyunca beklentim yok. Bence çoğu kişi de bunun farkında zaten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Davinson belalısı Rafa yok bu herif ya bize gol atıyor ya kırmızı gördürüyordu şuan tek olayları orkun onu kitlersek maçı alırız kocaeli maçında jimnastik gram top oynamadı

Uğurcan
Boey Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Sane Sara Barış
Osimhen

+ Sallai, Singo, Eren, İlkay, Yunus, Lang, Icardi

Şu kadro ile yenilmeyiz diye düşünmekteyim.

Halil Umut'un verilme ihtimali yok mu bence tek düzgün hakem

Geri
Üst Alt