⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Ovvv gençler dep beraberliğe cadı avı baslamali kulüpte kulüp binası basılıp darbe yapılmalı
Samsun depi fb maçından sonra iddialı olursak bir şekilde geçeriz. Avrupa yorgunu takım

Göztepe'nin avrupa iddiası bitebilir oynayacağımız zaman. Ayrıca küme hattındaki takımlar avrupa potasındaki takımlardan daha tehlikeli

Gençler maçı jk ve ts derbilerinden bile zor bence. Anadolu depi we küme hattındalar

Sezonun maçı yenersek ligi kırarız çünkü Fener'in çok beklenti içinde olduğu bir maç. Okan Buruk günlerce hazırlandığı ve çalıştığı derbilerden birisini izletmeli bu sene hiç galibiyetimiz yok derbilerde bunu değiştirmek zorundayız.

Samsun depi fb maçından sonra iddialı olursak bir şekilde geçeriz. Avrupa yorgunu takım

Göztepe'nin avrupa iddiası bitebilir oynayacağımız zaman. Ayrıca küme hattındaki takımlar avrupa potasındaki takımlardan daha tehlikeli

Gençler maçı jk ve ts derbilerinden bile zor bence. Anadolu depi we küme hattındalar
Kesinlikle. Bi de gol gecikirse tam anlamıyla zorlu oluyor

Valla gençler de kötü takım biz iyi olduğumuz sürece almamız lazım ama şu fiksturde gidip puanı orada verirsek o gün intihar etme şansım %50 direkt
Konyayi hala kabul edemiyorum onu valla hiç edemem artık

valla bana göre 3 tane zor maçımız kaldı hani yenilgiyi artık kabul etmiyorum kesinlikle ancak beraberlik kabul edebileceğim 3 maç var bu maç , başak ve fb maçları.Onun dışı herhangi bir kayıp hainliktir o yüzden bu 3 maçtan 7 çıkarsak iş bitmeye yakın olur

Bjk yenilmiyor haftalardır bizde bjk yi yıllardır yenemiyoruz .

Tam maçı kazanmak lazım artık

fb maçının skoru otomatikman bu maça yasin yavşağını atadı bile

beraberlik deseler alıp gider misiniz?

yeneriz bence. ama en kötü 1 puan iyi olur kuşların bugünkü puan kaybi bize o rahatlığı veriyor

bjk maçı öncesi avantajlarımız: futbol adına hemen herşey

bjk maçı öncesi dezavantajlarımız: yasin kol + okan hocamız.aşkını bir sır gibi senelerce sakladım.gif

Geri
Üst Alt