⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Beşiktaş savunması oyun kurmada çok kötü. Hepsinin ayağı birbirinden daha beter. Bu maçta Osimhen'in arkasında Yunus'un oynaması lazım. Osi-Yunus-Barış ve Torreira 4'lüsü press yaptığında kesin hata yaparlar. Üstelik Beşiktaş bir süre sonra sürekli uzun vurmak zorunda kalır.

Benim bu maçtaki ilk 11 tercihim şöyle olur;

Uğurcan
Boey
Sanchez
Apokerim
Jakops
Lemina
Torreira
Sane
Yunus
Barış
Osimhen

Uğurcan
Boey Davinson Abdul Jakops
Torreira Lemina
Barış Sara Lang
Osimhen

Rıdvan 1.60 bişi zaten Langın arka direğe ortalarında Barışı topla buluşturmak lazım

bu maça hamsi kol gibi biri atanırsa çağrı balta tarzı 5 süt çocuğuna kırmızı göstertilip maçın 3-0 tecil edilmesi sağlanmalı. burası türkiye ligi diyoruz da bu şerefsiz yıldırımın 2 kez kafamıza düşmesine izin vereceğimiz kadar da değil.
Kırmızıyı da yasin kolu döverek alsınlar

Osimhen çok dikkatli olmalı. Bu emirhan trolü Osimhen’i sinirlendirmek için her şeyi yapacak.

fenerden önce oynuyoruz, şu maçtan puan kaybetmemize kesin gözüyle bakıyorlar. gidip ordan 3 puanı alırsak, fenerin puan kaybı gelir yine. son canları kaldı. onu da samsun alır . şampiyonluk maçlarımızdan ilki bu maç.

Beynim bana oyun oynuyor. Aşırı tırsiyorum nedense

Beşiktaş 3 Galatasaray 0
Galatasaray 3 Liverpool 0

Önümüzdeki iki maç şöyle tescil edilecek itiraz ediyor musunuz diye sorulsa ne derdiniz? Ben kabul ederdim.

Beşiktaş 3 Galatasaray 0
Galatasaray 3 Liverpool 0

Önümüzdeki iki maç şöyle tescil edilecek itiraz ediyor musunuz diye sorulsa ne derdiniz? Ben kabul ederdim.
Net kabul ederdim. Bjk maçının telafisi hala olabilir ve CL'de mucize 1 çeyrek final ihtimali doğar.

Geri
Üst Alt