⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

simdiden hakem hakkinda konusmak lazim. Yönetim uyuma!!!. Yasin kolu istemiyoruz deyin. Adam fenere karsi 40 dakika faul vermedi bizim lehimize ikinci yarida. Skriniar a kirmiziyi birak, faul bile vermedi. Bu macta yine katleder. Tam Galatasaray düsmani

Beşiktaş 3 Galatasaray 0
Galatasaray 3 Liverpool 0

Önümüzdeki iki maç şöyle tescil edilecek itiraz ediyor musunuz diye sorulsa ne derdiniz? Ben kabul ederdim.
IMG_7590.gif

Beraberliğin kayıp olmadığı maç

Oral yine şampiyonluğu vermek için can hıraş çalışıyor.

Bizim topcular -ne yazik ki- bu maca derbi gozuyle bakmiyor. Ciddiye almadiklari icin senelerdir kaybediyoruz orada. Ozellikle gecen sene super kupa hezimeti, o umursamazlik ve bizim klasik sene basi malligimizla birlesip gelmisti.
Diger yandan, bjk butun bilesenleriyle bizim maca senenin maci olarak bakiyor. Tribunler bir saniye susmuyor ve takimlari da buna karsilik veriyor. Bizimkiler de sindikce siniyor ve maglubiyet kacinilmaz oluyor.
Bu sene Gedson ve Rafa'nin olmamasi lehimize gozukse de, bence isimler farketmiyor. Sen oynamazsan, derbide o atmosferden cikamazsin. Biz bjk'yi cok sallamiyoruz ama aslinda kadikoy 2001-2011'in bir benzerini yasiyoruz. Bize karsi orada cok acayip maclar oynadilar son 10 senede.
Kisacasi, benim hep bjk deplasman maclarinda umudum olur(du), ama bu sefer beklentim sifir puan. Yine bir CL macindan once gidiyor olmamiz da bjk'nin bali diyelim.

Bu sene için Avrupa'da çok iyi mücadele ettik ve hedeflerimizi gerçekleştirdik. Tabiki Liverpool 'u elemek için canımız ve dişimizle uğraşacağız orası ayrı ama hedef maçımız su an için bjk maçı olmalı.

Şimdi takımın 10 numara bölgesinde ciddi bir sıkıntı mevcut. Bana göre ne kadar kızsak etsek de en iyi katkıyı Yunus'tan alıyoruz o bölgede. Baskıları çok iyi Yunus'un ayrıca bloklar arasını çok iyi kullanıyor çok iyi paslar alıyor. Final yapmakta maalesef yetersiz ama iyi maçları da var bu konuda. Sara o bölgede olmuyor , baskı yapamadığı gibi o bölgede oynamayı da bilmiyor. Sara 8 numaradan başka bir bölgede düşünülmemeli artık. Bir de Barış 'ın 10 numara oynama ihtimali var ki Alanya maçında denedik fena değildi ama bu maçta da görme ihtimalimiz var.

Geri
Üst Alt