Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.194
- 24.218
- 3.093
Futboldan anlayan bir fnerli bu maçta bizi destekler yoksa 3. lük gidiyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç ortamı çok bozdu toksik herifValla ben bu sezon aşırı yoruldum yav. Sizde de durum aynı mı?
Sezon hemen bitsin istiyorum.
kim bu ya başka fotolarını da gördüm forumda...
yiğit karagöz müBüyük üstat kendisi
%65'ini bilmem ama biz bu maçı alırsak fb kendi evinde Samsunspor maçına dizleri titreye çıkar. Olası puan kaybında başlarına gelecekleri biliyorlar taraftar önünde.Hasan Şaş: "Tam final maçı Beşiktaş maçı. Benim için hedef maç Beşiktaş maçı. Çünkü Beşiktaş deplasmanından galip geldiğiniz anda rakibinizin moralini yerlere düşürürsünüz. Zaten bir kaos içerisinde Fenerbahçe. Yendiğiniz zaman, şimdi ben Fenerbahçeli futbolcu olayım ve teknik adam olayım, der ki adam, 'nerede puan kaybedecek? Eğer Beşiktaş deplasmanında da kaybetmiyorsa Galatasaray, nerede puan kaybedecek?' Yani kendi maçına bile motive olmakta zorlanır. Galatasaray bu virajı döndüğü anda ligin %65'ini tamamlar." (SporON)
Her şey ihtimal, belki o zaman da FB son iki maçtan birinde takıllmayacak ve çokta bir şey fark etmeyecekti.Ah ulan Konya... şu maç önemsiz hale gelecekti