⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Mükemmel Hoca yok,daha iyi yerlide yok kardeşim.Yabancıların ligde başarszızlığıda aşikarken ortada barız bir başarısızlığı olmayan
Okan Hocaya destek vermemiz güvenmemiz lazım.
ben kalmasından yanayım en az 10 sene. ama bazen bizim psikolojimizi bozuyor. umarım yeneriz bjk yi keyfimize bakarız.

Hic kasmayacagimizi dusunuyorum. Hatta beraberlige okay olarak cikariz sahaya. Akillar Liverpool'da olur. Umarim futbol sansi yanimizda olur da sacma sapan bir gol atarak kazaniriz.

%65'ini bilmem ama biz bu maçı alırsak fb kendi evinde Samsunspor maçına dizleri titreye çıkar. Olası puan kaybında başlarına gelecekleri biliyorlar taraftar önünde.

Puan bırakırsak fb Samsunspor maçına asılır yok yere ekstra motive etmiş oluruz.
Biz Konya'ya yenildikten sonra Kasimpasa'ya ekstra motive olduklari gibi mi, renktas?

Sane kendine gelmis gibi

Ugurcan
Boey davi apo jakobs
Lemina tor
Sane sara bay
Osi

Bu macin 11i olur

Yenemiyorsak bile 1 puanı almalıyız

Kaldı ki bence doğru kadro ile içlerinden geçeriz

Ama Okan'ın tüpraş'taki performansını düşününce

1 puan bile olsa almalıyız diyorum

Uğurcan
Boey Sanchez Apo Jakops
Lemina Torreira
Barış Yunus Lang
Osimhen

bunun dışında çıkacak her kadro hatalıdır benim gözümde

Bu maça Torreira-Lemina-Sara çıkmak demek hücumda yapacağımız baskıyla kırılmaya aşırı müsait bi takımı elimizden kaçırmak demek.

Bu maç kesinlikle Yunus oynamalı.

lang oynayacaksa direkt 442 gibi çıkalım önde basarız barışla , oynamayacaksa sane oynamalı.Sane bu takımın hucumda yapı taşı

Bu maça Torreira-Lemina-Sara çıkmak demek hücumda yapacağımız baskıyla kırılmaya aşırı müsait bi takımı elimizden kaçırmak demek.

Bu maç kesinlikle Yunus oynamalı.
yunus nasıl oynayacak sakat zaten iyileşse bile 11 oynayacak fiziksel kapasiteye hemen gelmez

Torreira Sara yapıp öne Yunus veya İlkay atma fikri bana cazip geliyor, sanki Lemina oynarsa çok gömüleceğiz gibi ama maça öyle başlayıp bir görmek de gerekebilir.

İlla Torreira Lemina Sara orta alanı olacaksa mutlaka önde Torreira basmalı Sara geride beklemeli. Çok ağır kalıyor.

Geri
Üst Alt