⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Bjk inanılmaz bi pohpohlama var
Ben 10 ucl oynayıp liderim
Bu kadar saygı görmüyorum
İyi gazliyorlar

17 maç ama 6 beraberlik var
Berabere kaldığın maç da kupada 90 da penaltı, kimse anlamamisti penaltiyi
2 si son dk galibiyet

Sanki 15 g 2 b her maç 2 3 fark giden bir takım gibi gazlaniyor

Sakin kalalım oyunumuza bakalım
O tecrübeden oyuncularımız var

Is bizim topcularda bitiyor. Besiktaslilar gotlerine tup baglamis gibi dolaniyorlar. En az UCL maci gibi asilsak koyar geceriz. Asilmak da zorundayiz, bu macin bahanesi yok.

şu kadro kalite farklarıyla göt zoru ilerliyoruz ya şaka gibi resmen

şu fikstüre kadar en az 10 puan fark olmalıydı

Bizim en çok zorlandığımız Anadolu takımlarından biri Beşiktaş. Ciddiye almazsak puan bırakırız, oyuncularımız maçı önemserse 4 tane atar gelirler.

Hoca takımı maça hazırlarsa zaten puan kaybı mümkün değil. Takımı bu maça motive ederse kazanırız.

Gördüğüm kadarıyla bjk iki maç top oynadı diye basın ve toplumun geneli maçın galibini bjk ilan etti. Teknik ve oyuncular bunu görüyorsa eğer konsantrasyon için bir nedenimiz var demektir. Çünkü bizim bjk puan kayıplarımızın çoğu bjk yi küçümsemek ten oluyor. Konsantre olduğumuzda ise deplasman farketmeksizin ezip geçiyoruz. Son iki günde umarım bjk yi biraz daha şişirirler ve güzelce söndürürüz. Zira aynı tipler GS yenerse şampiyonluğunu ilan eder de diyor. Yani okadar inanıyorlar puan kaybedeceğimize. Tam olarak bir "konsantrasyon" maçıdır. Umarım o moda girer takımımız. (Umarım diyorum çünkü 4 puan rahatlığından korkuyorum)
hem 4 puan fark olması hem liverpool maçı hem de nasılsa içerde fb ile oynayacağız düşüncesinde olursa bazı oyuncular sıkıntı olabilir bu maç

Savaş var kardeşim ne derbisi.

yine kritik anda tjk virajında gidip takılırsak temmuz'a kadar kaybolurum sürekli aynı şeyleri yaşamaktan bıktım

orası öyle sarper abim de şunlara her sene kritik virajda yeniliyoruz artık kendimi kesecem
2 sezon önce yendik,hatta yenemesek liderlik gidiyordu Angus abi o kadar sık takılıyoruz denemez

Hatta Okan'ın onların sahasında yenildiği iki maçta da fark 3 puana düştü sadece,liderlik tehlikeye girmemişti yani

Şimdi liderlik gitmese de avantajımızın önemli bölümünü kaybetme tehdidi var,yenilmeyiz bence şu anki tabloda

2 sezon önce yendik,hatta yenemesek liderlik gidiyordu Angus abi o kadar sık takılıyoruz denemez

Hatta Okan'ın onların sahasında yenildiği iki maçta da fark 3 puana düştü sadece,liderlik tehlikeye girmemişti yani

Şimdi liderlik gitmese de avantajımızın önemli bölümünü kaybetme tehdidi var,yenilmeyiz bence şu anki tabloda
evet bu sene en tehlikeli zaman çünkü çok fazla zor maçımız da var üstüne son 10 maçta 1 kere anca yenmişiz.Bu denli bütçelerle boktan bir takıma karşı fobi oluşturmak hiç normal bir durum değil o yüzden bu döngü kırılmalı.O iki yenildiğimizde de bu arada yensek bitireceğimiz şekilde gitmiştik bu sene de benzeri geçerli çünkü rakip de mental olarak kırılır orada yenersek , tıpkı gidip yenildiğimiz zamanlardaki gibi aynı senaryo

Geri
Üst Alt