⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

niye biz hafife alınıyoruz ve bjk uçuyor kaçıyor algısı var, garip bir durum, yani biz kötü mü sonuçlar alıyoruz sürekli? kadromuz mu daha kötü? neye göre bjk daha favori ve daha iyi deniyor, bunu diyenler tarafından

niye biz hafife alınıyoruz ve bjk uçuyor kaçıyor algısı var, garip bir durum, yani biz kötü mü sonuçlar alıyoruz sürekli? kadromuz mu daha kötü? neye göre bjk daha favori ve daha iyi deniyor, bunu diyenler tarafından

Baskı altına almaya çalışıyorlar çünkü. Ne diyecekler ki başka

İnönü Stadı’nın büyüsü ve Beşiktaş’ın o muhteşem taraftarı sebebiyle rakip favori
Beşiktaş taraftarı vefakar ve kulübüne bağlıdır. Özellikle kapalı tribünden yükselecek bazı sesler birilerinin motivasyonunu iki katına çıkaracaktır

Gedson ve Rafa yok!
Üzerine de çift forvet oynama ve kırmızı kart salaklığı yoksa büyük ihtimalle kazanırız! BJK'nin öyle ahım şahım oyunu da kadrosu da yok.Çarpılacakları ve gerçekle yüzleşecekleri maç bu olur.İddaa bile favori bizi gösteriyor, hep söylüyorum Lemina , Torera, Sara orta üçlüsü ileri maç kaybetmemiz çok zor bu ligde;yeter ki ciddi ve sabırlı olalım. Süre ilerledikçe maç bize dönecektir.

Ligde 13 maçtır yenilmiyorlar,çok formdalar o yüzden favori Bjk

Ligde 13 maçtır yenilmiyorlar,çok formdalar o yüzden favori Bjk
eee tamam biz de sanki 4-5 yenilgi aldık, arada ciddi bir fark yok ondan diyorum, formdan kasıt, favori görenler bjknin oyununun daha iyi olduğunu düşünüyor herhalde,çünkü sonuca bakarsak pek fark yok,hatta kadromuz çok daha iyi,bence de bjk evinde çok iyi hücum futbolu oynuyor,çok hızlı kaleye gidiyorlar,evlerindeki baya bir maçı izledim ama defanslarında da sıkıntı var,pres yaptıkların göbek bölgesinin genelde boş kaldığını gördüm mesela,neyse bakalım ne olacak ama savunmayı biz çok öne çıkarırsak bol bol gol yiyebiliriz,çok hızlı kontra yapıyorlar

Bilgi: Bjk 24 resmi maçtır gol atıyor

bu konuda müthiş seri yapmışlar

Galatasaray takımı konsantre olup maçı kazanmaya çıkarsa TR Ligi'nde handikap yaparak kazanir

Rakibimiz kendimiz bakalım ne olacak

Galibiyet şampiyonluk demek ama şunuda atlamamak lazım 1 puanda kötü değil eğer Konya maçında 1 puan almış olsak şu an 2 beraberlik hakkımız olacaktı.

Biz rakibe saldırmak yerine bekleyip geçiş oynamak bana daha mantıklı geliyor.

Baris ve Osimhen basin su defansa… pes pese golleri atalim.

Pres yapmaya gerek yok adam akıllı topu beşiktaş'a bırakıp komple geçiş oynayalım bunlar ellerine ayaklarına dolaştırır panik yaparlar.

X'te kırmızı retro formayla oynayacagimiz dedikodulari dönüyor

Geri
Üst Alt