⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Bu maç ile Liverpool maçı arasındaki süre çok kısa kalıyor esas problem budur

Ama daha önce soyunma odasında konuştuğumuz bir takım Liverpool o da bir avantaj önemli olan fiziksel yenilemeyi 24 saat içinde sorunsuz yapmak gibi duruyor

İnancımızı bir kılıç gibi kuşandık.
Yüreğimizde tek bir ateş yanıyor: zafer.

Bu gece sahaya yalnızca bir takım çıkmayacak.
Omuzlarında bir tarihin ağırlığını taşıyan, milyonların duasını arkasına almış bir irade yürüyecek.

Çünkü bu arma sıradan bir arma değil.
Bu, fırtınalara meydan okuyan Galatasaray’ın armasıdır.

Biz bu maçı tüm inancımızla kazanacağız.
Son düdük çaldığında yalnızca bir skor yazılmayacak tabelaya;
iradenin, inancın ve sarı-kırmızı bir yüreğin hikâyesi yazılacak.

Ve sonra…
Durmadan, yorulmadan, geri dönmeyi aklımıza bile getirmeden
şampiyonluğa doğru adım adım yürüyeceğiz.

Çünkü bazı yürüyüşler sadece bir hedefe değil,
bir kadere gider.
Ve Galatasaray yürümeye başladığında,
tarih çoğu zaman yolundan çekilir. 🦁🔥

Lemina ne kadar iyi oynarsa oynasin, olduğu vakit oyunu arkada kabul etmeye başlıyoruz ve bu hiçte işimize gelmiyor. Ayrıca ligin ilk yarısında ligin en iyi sağ beki olan Sallai niye bu kadar çabuk kestik pek anlam veremiyorum.

Lemina ne kadar iyi oynarsa oynasin, olduğu vakit oyunu arkada kabul etmeye başlıyoruz ve bu hiçte işimize gelmiyor. Ayrıca ligin ilk yarısında ligin en iyi sağ beki olan Sallai niye bu kadar çabuk kestik pek anlam veremiyorum.
Lemina oynamadığı zaman da toreira çok derine geliyor sonra sancez apokerim kısır pas döngüsü oluyor. Toreira bu maç tam 8 gibi oynayacak. Saraya destek verecek. Sancez ve apokerim uzun top konusunda fena değiller lakin blok arasına pas atma da lemina geriden destek vermeli

Maçın gidişatını özellikle ilk yatı belirleyecek. Okan buruk jkye topu verip geçiş kontra kovalarsa yunus ile başlayacak. Yok takım halinde ileri çıkarız derse Sara ile. Tek endişem oyuncu değişikliği dakikası. Okan hoca özellikle maç 0 0 iken hamle konusunda geç davranıyor. 60 civarında oyuncu değişikliği yapmalı. Aspirilla ve lang faydalı olacaktır. Sane ve barış başlangıcında. Sağ bek ve sol bek diğer değişikliği. Son değişikliği de lemina İlkay ya da Sara İlkay olur.
İnşallah bu kucaksporu sevindirmeyiz

Nedense hic derbi heyecani yok, normal bir lig maciymis gibi hissettiriyor

fb maclarinin havasi farkli oluyor

Geri
Üst Alt